SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Настрой плъгина FeedWordPress

wood

Senior Member
Търся някой който да ми настрой плъгина Google XML Sitemaps / може и да не е от плъгина, защото същите настройки използвам на другите сайтове и всичко е ОК./, че за сега добавя едни amp...и има проблем със сайтмапа.

оригиналният URL на сайта е:
http://www.site . com/travel/airlines/international-flight-specials/from-johannesburg/economy/global/en?marketingRegionCode=AF&departureAirportCode=JNB&arrivalAirportCode=PER&region_change=AF&alt_cam=au:rss:browser]International flight specials from Johannesburg

А в sitemap се генерира тозу URL.
http://www.site . com/regions/dyn/globaldeals/globaldeals?marketingRegionCode=%0A%09%09%09%09%09%09%09%09%09%09AM&departureAirportCode=YYZ&arrivalAirportCode=MEL&region_change=AM&alt_cam=au:rss:browser]International flight specials from London (Heathrow)

И в WMT ми дава грешка на всички страници в sitemap. Само една страница я отбелязало като индексирана.

За цена и повече инфо на ЛС.
 
Последно редактирано:
За: Настрой плъгина FeedWordPress

За: Настрой плъгина FeedWordPress

Хайде колеги никой ли няма идея защо Google XML Sitemaps ми генерира картата с тези &amp.
 

Горе