SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

На биричка във Варна

Drago

Админ
Здравейте,
гледам от другите градове редовно се събират да пиинат и полафят та хайде и Варненци да се съберем например в събота, ако има желаещи ще уточним часът и мястото на срещата :)
Записвайте се тук или на лично може по едно телефонче или скайп да оставите :)
 
Re: На биричка във Варна

Традиция?! Вие ако се съберете трима души на по бира, трябва да почерпите. :)
 
Re: На биричка във Варна

Съберете се веднъж, после ще се запалите. Ние скоро в Бургас се събрахме за първи път и си изкарахме много добре. Пък лятото може да се съберем заедно в Обзор примерно. Пък и Бургас-Варна са 2 часа път, колко му е :)
 
Re: На биричка във Варна

За Бургас разбрах дори съм поръчал на Мастера другия път да ме предупреди по навреме и ако имам възможност ще дойда на бирата и аз :)
 
Re: На биричка във Варна

Предвиди си 2 дни, че на другия ден, след срещата, поне до обяд не става за пътуване :D
 
Re: На биричка във Варна

Ааа, малко не може. Или си бургаски зет завинаги или не си :) Усещам, че ще се разберем :)
 
Re: На биричка във Варна

Опасни сте вие Бургаската групичка тръгнахме от бира за Варна, а ме откраднахте към Бургас :)
 
Re: На биричка във Варна

Аз отпаднах от това p2p колкото и да ми се искаше да присъствам, но се оказа, че пичовете са сключили договор който не ме устройва никак :)
 
Re: На биричка във Варна

Виж първия линк в подписа ми. Сключен е договор със суперхостинг в който не може други хостинг доставчици да присъстват като спонсори ... имах желание да присъствам като спонсор, а минимум 1 от колегите щях да помоля да приготви и интересна презентация, но на това събитие няма как да се случи може би следващия път :)
 

Горе