SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Неустоима оферта за submit в директории

fozzy

New member
Здравеите предлагам submit във всички директории от http://submit.predpriemach.com . Цената е 200лв, а времето за работа 2 дена.

За първите трима е само 150лв

чакам клиенти :)

Re: Неустоима оферта за submit в директории

Аз нали наскоро си играх да правя програмка за тази цел, та минах 400-500 директории, което ми отне към 8-9 часа. Следователно -- нормално ръчно записванье ще иска около 3 дни фул-тайм. Но ако работят двама-трима - бива и по- бързо. Инак - пожелавам ти късмет и много клиенти. Цената е добра (само не знам как ще се бориш с робските цени на индо-китайците в ДП)

Не съм казал, че сам ще ги събмитвам, но всичко става ръчно.

Във всичките директории ли одобряват линка ??

Аз имам едно момиче правеше по 1000-1200 за 8 часа, така че срокът си е напълно приемлив. Говоря за ръчни регистрации без особена помощ от софтуер - само in form enter

1500 са постижими за един работен ден с подходящ софтуер.

man0l, гаранция за добавяне едва ли някой може да ти даде. Още при първата директория в списъка шансовете за одобрение клонят към 0. При повечето авторитетни директории също ще е така. :)

Списъка, който си постанл е много добър. Един приятел се похвали, че след събмита и минаването на 2 седмици - сайта му имал около 800 добре намерени връзки към него.:) Аз лично го препоръчвам на всеки, който ме помоли за списък. Успехи и мисля че офертата си струва, все пак е менюал.:)

Горе