SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Нещо не ми излизат сметките

johnny

trigger hippie
Гледам в общата статистика за деня 15 клика ок, кликам да видя в кои канали по колко клика има, смятам и излизат 10 общо, тея другите 5 къде са се загубили, много често така се получава, има ли го при вас този проблем?
 
Re: Нещо не ми излизат сметките

Ами и това го изключвам защото в общата статистика за деня пише, кликвания x приходи y

цъкам на каналите и гледам първия канал кликвания (x-3) приходи y

дано си ме разбрал
 
Re: Нещо не ми излизат сметките

Може би имаш реклами, които не са в канали или не показваш реклами само от определени сайтове и някой като ти е крал от контента е сложил и твоя adsense на неговия сайт ;)
 
Re: Нещо не ми излизат сметките

... има ли го при вас този проблем?

Да, и аз съм го виждал същото, и аз съм се дзверил... Може някой да е зяпал кеша вместо сайта, или пък каналите се отчитат по различен начин от кликовете, или пък са некви шмекерии... Лично аз съм го сложил в графата "гугълска работа" и не се притеснявам от това, макар че с Г човек никога не знае от какво трябва да се притеснява и от какво - не...
 

Горе