SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Не правете като тях - нагъл случай на cloaking

Kompota

New member
Преди малко получих предложение за link exchange

Това нещо

HTML:
http://vippubcrawl.info

си има много интересен кеш

HTML:
http://webcache.googleusercontent.com/search?sourceid=navclient-ff&ie=UTF-8&q=cache%3Ahttp%3A%2F%2Fvippubcrawl.info%2F

Писмото има подпис уж от някакъв английски маркетингов консултант, но съм почти сигурен, че отсреща стои някакъв чевръст индианец. Не съм го докладвал (за сега), но му написах, че съм. Изводът е, че такива маймунщини е по-добре да си ги запази човек за вътрешна употреба, защото никога не знае кой му е насреща. Аз даже нямаше да му обърна внимание, но като забелязах тези 200+ изходящи линка ми стана интересно.
 
Re: Не правете като тях - нагъл случай на cloaking

Би ли ми обеснил за какво иде реч - аз съм такъв, който не разбра за какво иде реч, но ми е интересно.

Предварително ти благодаря.
 
Re: Не правете като тях - нагъл случай на cloaking

@combatsambo човека иска да каже, че този сайт ползва черни методи, за да се изстреля напред в класацията на чичо Гугъл. За целта в случая има 2 сайта, като единия се вижда само от потребителите (този на който има страшно много връзки) и един за ботовете на търсачката ( където няма толкова изходящи връзки ). Тоест целта е много проста - ботовете на google влизат и отчитат, че няма много изходящи връзки, но има доста сайтове които сочат към него и смята, че този сайт е важен и му дава по-добър серп и пр...

Общо взето един доста стар номер :)
 

Горе