SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Нова платформа за content curation. Възможност за безплатни линкове!

Илиев

Well-known member
Zeef.com е нов стартъп съживявящ поостарялата идея за content curation (подобно на start.bg и startpagina.nl). Zeef.com дава чудесна възможност да си вмъкнете линковете, да станете редактори и да администрирате собствени страници по даденa темa, (ново!) за определена личност или за определена фирма (което ме спечели и за участие). Платформата има доста удобни функции за бързо създаване на тема, като по дадена тема може да има няколко страници от различни автори, т.е. ограниченията на start.bg например за уникални теми ги няма. След като създадете тема, я предлагате за публикуване, като в рамките на един ден екипът им я преглежда и публикува.

Платформата (отново) е холандска, като повече информация може да прочетете в Search Engine Land: Yahoo Says Goodbye, ZEEF Says Hello

Аз имам вече няколко теми - пример за фирмена: Subcomm Pools, в която съм вмъкнал линкове към социални профили и citations на фирмата, както и към сайта на фирмата. Друга моя тема е United Kingdom, като покрай останалото съдържание, съм вмъкнал линкове към мои сайтове, както и афилиейт линкове. :)
 

Горе