SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Някой да е ползвал партн. на eSky

wood

Senior Member
Някой да е ползвал партньорската програма на eSky.bg, да сподели отзивите си.
Имам туристически сайт пред завършване и мисля да сложа на някоя афф скрипт за резервация на самолетни билети, хотели. Видях че eSky предлагат такъв скрипт, но не зная колко са ефективни... по точно ме интересува ако някой ги ползва да сподели тук или на ЛС.

Също някой ползва ли Афф на linkshare.com, защото от там съм си харесал няколко програми.
 
За: Някой да е ползвал партн. на eSky

За: Някой да е ползвал партн. на eSky

До колкото знам, единственият друг вариант за фирми, които не са туристически агенции е на trvel store maker, а техният букинг еджин е страшно дървен и не предлагат резервации по телефона, което е голям минус.
eSky имат приличен букинг енджин, добри агенти и има възможност да си вземеш телефонна линия към акаунта. Имаше някои техничеки подробности, които биха могли да се подобрят по техническото изпълнение, но аз от половин година не работя с тях и може да са се изчистили вече.
Случва се да забавят плащания с по седмица-две (на мен и два месеца са ми бавили, но не големи суми).
С 20-то процента, които предлагат като комисионна ще е трудно да си оправдаеш труда ако ще развиваш сайта конкретно за самолетни билети и разчиташ основно на афф-а като източник на парички.

С две думи - криво е, ама май няма по-добро на нашия пазар.

П.С. Работил съм за eSKY и конкретно по афф програмата и това може да изкривява някои от впечатленията ми.
 

Горе