SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Някой използва ли keyphrase meta таг

entwickler

New member
Един познат ми препоръча вместо keyword да използвам keyphrase когато искам да сложа изрази. Какво мислите вие по въпроса?
Аз след кратко проучване не мисля, че съществува дори такова нещо или че изобщо се гледа.

Последно редактирано:
Re: Някой използва ли keyphrase meta таг

сигурно е искал да ти каже вместо да изреждаш ключови единични думи, да слагаш фрази..

Мета таговете, в т.ч. и keywords, отдавна са станали излишни за SEO, поне за Гугъл. Май в Yahoo,MSN и другите подобни глупости още минава номера, ама какъв е смисъла ? Единствено трябва да има добре написан description заради CTR.
Според мен изобщо не се занимавай нито с keywords, нито с keyphrases.

сигурно е искал да ти каже вместо да изреждаш ключови единични думи, да слагаш фрази..
ами не :), точно в обратното се опита да ме убеди :)
моите думи бяха примерно
"нови маркови маратонки", а той вика да ги разделя със запетая в keywords, a в keyphrase да сложа сложа това без запетая

По-добре е да си инвестираш времето в намиране на връзки отколкото в писане/генериране на мета тагове.

Горе