SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Образователна програма на е-Академия и Webit Ambassadors

oggin

+Ognian Mladenov
Екип
Организаторите на събитията Webit ще изберат един кандидат, който ще посети безплатно всички 14 курса от образователната програма и по всяка от темите ще получи Удостоверение за професионално обучение, признато в държавите от ЕС.

Единственото условие за кандидатстване по стипендията е участниците да имат завършено средно образование. Стипендиянтът ще има възможност да придобие знания и практически умения от доказани експерти по темите "Маркетинг в социалните медии и онлайн репутация на бранда", "Маркетинг и оптимизация в търсещите машини", "е-Търговия и успешни онлайн продажби", "Интернет реклама - медия планиране и купуване" и "Дигитални стратегии и онлайн присъствие". След успешно завършване на цикъла от обучения, участникът получава и официални Удостоверения за професионално обучение, валидни в страните от ЕС.

Можете да кандидатствате за стипендията или да заявите участие в курсовете на е-Академия онлайн на адрес Обучения по онлайн маркетинг и е-търговия с международно признат сертификат


...
С попълването на настоящата форма Вие кандидатствате за пълна стипендия по единствената сертифицирана образователна програма за онлайн бизнес и маркетинг на е-Академия. След изтичане на срока за кандидатстване на 13.12.2011 г., комисия от лекторите на е-Академия ще избере един стипендиант, който ще получи възможността напълно безплатно да посети всички 14 курса от програмата през учебната 2011-2012 г.


Повече информация за обученията : Обучения по онлайн маркетинг и е-търговия с международно признат сертификат
 
Последно редактирано:

Горе