SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Относно един афилиейт сайт

Значи да помоля за малко информация относно този сайт http://twtad.com
някой да ми каже дали го знае и дали са сериозни или пак е някакъв капан, става въпрос за реклама само в twitter защото имам доста хора които ме следят и мисля да си докарам нещо допълнително, някои ако се е занимавал много ще съм благодарен ако ми каже нещо по въпроса.

Re: Относно един афилиейт сайт

На какъв принцип работи това?

Аз го ползвам тестово от 2 дни, обявите ги публикуваш ръчно ( като натиснеш линк ), но го пробвам на акаунт, който не е личният ми, нямам и намерение да го пробвам на личният :)

Здрасти.Честно да ти кажа в последните месеци излязоха стотици подобни туитърчета.

Днес и аз се регнах в един подобен да го видя какво е :: hххp://www.twivert.com ::

Принципно в този се публикуват 4 автоматични рекламки на ден.
Ако изкараш нещо от тях ще е от порядъка на Бъкс сайтовете - $ 0.0000
Не мисля, че е добре за някой, но пък тези, които мат десетки хиляди поклонници могат де генерират по някой и друг цент.
В началото на афилиейт практиката ми (нямам продажби и големи комисионни) бях литнал по БЪксовете.Отказах се на 2-я ден.

Отдели си повече време и нерви(както се казва) за нещо стойностно - афилиейт.Ако искаш онлайн пари - афилиейт.
Много хора ще застанат зад мен, понеже не си струва да се борим за едни 10 долара на месец от дребните монетизации...
Но пък - опитай с туитчето.Няма да станеш милионер, но няма и да обеднееш.

Горе