SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Още един нов проект

ник

Спасителен чук
След като такъв грандиозен проект :) се пуска за обсъждане, се престрашавам да пусна и един мой :)

Create deadline and send it to someone.

Приемам, забележки, критики, идеи или каквото се сетите.

Тъй като информацията в страницата на самия проект е прекалено малко, ето за какво става дума: Представете си, че имате човек който ви дължи пари, или сте се уговорили с някой да ви направи сайт за 2 седмици, или сами сте си поставили някакъв краен срок (да отидете на зъболекар, да предложите на гаджето си). Сетвате си deadline и може да си го траквате. Бонуса е, че ако се напишат мейлите на target-a и вашия ще получите съобщение при изтичането на дедлайн-а.

Все пак проекта е за фън, така че не го ползвайте със зла умисъл, или поне не много :))

Надявам се да ви хареса :)
 
За: Още един нов проект

За: Още един нов проект

Яко! В първия момент си помислих, че като във филм на ужасите ще уведомяваме хората кога ще умрат :)
 
За: Още един нов проект

За: Още един нов проект

:) наистина ще падне фън... можеш да пуснеш една affiliate програма и ще зарибим агенциите за събиране на дългове. Можеш и да предлагаш брандиране на дизайна и да пренасочваме към сайтовете на някой частни съдебни изпълнители.... абе идеи много.
 

Горе