SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Още една директория за статии - GoodLinq

thunder_go

New member
Представям ви още една директория за статии - GoodLinq. Домейна е бил някаква руска директория, имаше предимно crap линкове (но много на брой) и вкарах малко по-качествени, и мисля че е готов за експлоатация (преди това вижте правилата). Функционално не е нищо особено - WP с няколко стандартни категории, но въпреки това, смятам че все пак ще ви е полезно. В началото реших да инвестирам повече време да го направя като хората, но ме домързя, а и времето ... нали знаете :) По-нататък може и да го бутна тук-там :)
 
Re: Още една директория за статии - GoodLinq

мушни някой друга категория аре че и аз мисля да правя :p
 
Последно редактирано:
Re: Още една директория за статии - GoodLinq

В моята се преглеждат последващо. Тоест излизат веднага, а ако вече някой е пуснал някоя глупост, се коригира след това.
Успех на новата директория.
 
Последно редактирано:
Re: Още една директория за статии - GoodLinq

Дизайнът яко ми напомня на сайта на Apple. Първото ми впечатление беше, че в директорията става въпрос за технологии. Според мен не е много уместно. Иначе успех с директорията, сигурно до седмица - две и аз ще драсна някоя статийка за нея. Само дето липсва подходяща категория за нея. Дали ще направиш нова категория за мен, ако статията ти хареса?
 
Re: Още една директория за статии - GoodLinq

Дизайна е готова WP тема, не ми е от значение какъв е :)
Колкото до категорията, сложи я в Разни, а аз на база съдържанието ще добавя нова подходяща, преди да я одобря
 

Горе