SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Партньорска програма за афилиейт маркетинг

Партньорска афилиейт програма предлага Нетселс.бг (HomeNET Sales.bg). Програмата е подходяща както за собственици на сайтове, блогове и други онлайн пространства, които искат да печелят основните си доходи чрез Интернет, така и за такива, които желаят просто да допълват месечния си бюджет.
Нетселс. бг (HomeNET Sales.bg) предлага на включилите се в програмата помощ от специалисти в създаването, развиването и утвърждаването във виртуалното пространство на блогове и сайтове. Компанията ще ви помогне да изработите правилна стратегия за онлайн продажби и да реализирате максимално добре възможностите и уменията си. Ако станете част от партньорската програма, вие получавате и отличен наръчник по афилиейт маркетинг, така че ще можете да се запознаете в детайли с тънкостите на тази бизнес стратегия и с печелившите прийоми, използвани през повече от двадесетгодишната й история.
За да сте максимално сигурни, че интересите ви са защитени, компанията ви осигурява достъп до нарочно създадена система, чрез която във всеки един момент можете да следите как се развиват продажбите на онлайн магазините, реализирани благодарение на вашите активни линкове.
Нетселс.бг (HomeNET Sales.bg) работи с едни от най-големите онлайн магазини в България и ще ви предостави възможността да се свържете с тях, да промотирате най-качествените и атрактивните им продукти и в крайна сметка да печелите възможно най-добре. За да се включите в партньорската програма не се изисква плащането на никакви първоначални такси, месечни абонаменти или други скрити суми. Единственото, което компанията получава от вас за услугите си, е процент от вече заработения от вас процент.
По този начин вие сте сигурни, че няма да платите нито една стотинка от джоба си, преди да получите реални резултати. Всичко, което се иска от вас, е да качвате активни линкове към определени, избрани от вас продукти, които се предлагат в онлайн магазин, с който си партнирате, в своите текстове. Всеки потребител, който си закупи стока, достигайки до нея чрез активен линк от вашия сайт или блог, ви гарантира, че получавате предварително договорения между вас и собственика на онлайн магазина процент.
Партньорската програма на Нетселс.бг (HomeNET Sales.bg) е подходяща както за студенти, жени в майчинство, фрийлансъри или други хора, които имат нужда от допълнителен доход, така и за собственици на сайтове или блогове, желаещи да направят онлайн пространството си наистина печеливше и да му отдадат цялата си енергия.
От вас не се изисква да поемате каквито и да било ангажименти. Сами преценявате къде, колко и кога да работите. Изцяло ваш избор е също и към каква тематика да насочите блога или сайта си и какъв тип продукти да промотирате. Колкото по-качествен продукт създадете, толкова повече ще печелите. Всичко зависи от самите вас, от уменията и способностите ви...
 
За: Партньорска програма за афилиейт маркетинг

За: Партньорска програма за афилиейт маркетинг

Помня, че старта на сайта беше за изминалия месец. Сега виждам, че е отложен. Дали има някакъв проблем?
 
За: Партньорска програма за афилиейт маркетинг

За: Партньорска програма за афилиейт маркетинг

Не, причината е много прозаична: летните месеци не са подходящи за стартирането на нищо ново, тъй като са отпускарски и всички са настроени по-скоро ваканционно, отколкото работно:) Иначе набирането на афилиати и онлайн магазини за партньорската програма върви с пълни обороти, така че есента ще стартира с пълна сила:)
 

Горе