SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Партньорска програма на онлайн магазин Ivon.bg

Започнете да печелите пари с нашата партньорска програма! Всичко, което трябва да направите, за да се присъедините към програмата ни е да попълните формуляра за регистрация. След като се регистрирате, ще получите достъп до всички наши безплатни маркетингови инструменти, които ще ви помогнат да започнете да печелите пари още днес!

Кои сме ние? Онлайн магазин Ivon.bg е един от най-големите и утвърдени български магазини, насочен към дамската аудитория. В него може да намерите хиляди продукти от луксозно дамско бельо, дрехи, еротично бельо, бански костюми, обувки и чорапогащи. Всеки ден се добавят по около 20-50 нови продукта от всички категории. Към всяка категория има минимум по 1000 продукта.

Кой има право да се включи в програмата? чл. 1.1. от ''ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ПАРТНЬОРСКА ПРОГРАМА НА ФИРМА ''КЛОТИНГ БРАНДЕД'' ООД'' Интернет страницата http://www.ivon.bg/affiliate предоставя на всяко юридическо лице, както и всяко физическо лице, навършило 18 години възможност да посещава http://www.ivon.bg/affiliate/, да се регистрира като ''ПАРТНЬОР'' и да рекламира предлаганите продукти от електронен магазин www.Ivon.BG.

За кой е подходяща програмата? Партньорска програма на ''Клотинг Брандед'' ООД, съдържател на онлайн магазин Ivon.bg е подходящата за: ✔ Cобственици на уебсайтове, форуми, блогове
✔ Съдържатели на страници и профили в социални мрежи
✔ Активни интернет потребители, членове в блогове, форуми и други.

Какво предлага партньорска програма Ivon.bg? ✔ 10% комисионна за всяка продажба
✔ 2 % комисионна за всяка продажба на подпартньор
✔ 1% комисионна за всяка продажба на под-подпартньора
✔ Един месец живот на биксвитките (Cookies Lifetime)

Изплащане на комисионни Изплащат се натрупани комисионни в размер от над 50.00 лв. Изплащане на комисионни се извършва от 1-во до 5-о число на месеца, чрез банков превод.
Маркетингови материали ✔ Рекламни банери - Разполагаме с голям набор от рекламни банери с размери : 120x600, 160x600, 250x250, 300 x 250, 468 x 60 и 728x90. В случай, че партньор иска да използва рекламен банер, създаден от него, същия трябва да бъде одобрен от нас, като го изпратите на affiliates@ivon(.)bg ✔ Рекламни статии - Статиите, които ще намерите при нашите маркетингови материали може да не са с уникално съдържание - т.е. може вече да са били използвани от друг ''ПАРТНЬОР'', и ако Вие искате да ги използвате трябва: - Да промените съдържанието на статията
- Да използате Ваша статия, която трябва да бъде одобрена от нас, като я изпащате на имейл : affiliates@ivon(.)bg
✔ Изпращане на рекламни събщения чрез имейл- Ако имате списък с имейли, може да използвате наш имейл шаблон и да го изпратите към Вашите абонати.
Детайлни статистики в реално време Всеки партньор, чрез акаунта си може да следите цялостни статистики на кликове, комисионни по дни, месеци и години. Пълен репорт и прозрачност! Разгледайте част от скрийншотове на партньорски акаунт.

Линк за регистрация :
http://www.ivon.bg/affiliate/program/signup




 
Последно редактирано:
Готино, обичам афилиейт програмите на онлайн магазини за дрехи. :) 10% не е много голяма комисионна, но допълнителните комисионни при следващите нива компенсират.
 

Горе