SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Подарявам домейн Pr3

Virosss

New member
Подарявам домейна dipal.net
Ако някой е заинтересован, може да ми пише. Домейна изтече и в момента имам гратисен период да го подновя, но аз нямам такова намерение. Ако на някой му се стори добра идея и му се занимава, мога да му помогна да му го прехвърлим, преди някой друг да го регистрира от реселър ботовете :)
 
Re: Подарявам домейн Pr3

Хубаво е да си го подновиш, преди да е изтекъл гратисния период, защото ще го загубиш. По време на гратисният период не можеш да го трансферираш към друг регистратор, а е възможно и след като го подновиш да чакаш поне 60 дни преди да го трансферираш, за да не загубиш предплатената година. Все пак зависи, кой глобален регистратор ползваш, но повечето имат такова условие ;), 15 кинта за подновяване не е кой знае какво, ако си решил да вадиш пари от него?
 
Re: Подарявам домейн Pr3

Хехехех именно понеже съм решил да не го подновявам, затова и пиша тази тема ако някой е заинтересован да го плати и аз да му предоставя данните да си го ползва. :)
 
Re: Подарявам домейн Pr3

Малко офтопик, но сайта не вървеше ли добре като беше социална мрежа?
 

Горе