SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Ползува ли някой VIP-линк в gbg.bg?

Re: Ползува ли някой VIP-линк в gbg.bg?

Опитай се да намериш отворено tyxo примерно на някой друг сайт които е ВИП там или нещо от сорта и си направи сам сметката. Според мен не си струва.Но все пак...

Здравей Колега :)

Аз съм ползвал :) Забрави за 1500 посещения на ден :) И аз в началото така си мислех, като си викам - айде да не са 1500, да не са 1000 човека, ама поне 600 човека на ден ще ми идват :) Да, ама не :)

ВИП линка изкуствено ти го ограничават от гбг.бг - показва се през една част от времето (на главната страница), като през другото време си въртят собствени проекти (дори и да си единственият ВИП линк в категорията си - т.е. да нямаш конкуренция която си е платила за реклама).

От ВИП линк можеш да разчиташ на максимум 160 човека на ден, като от средата на периода до края падат на около 100-120 човека на ден.

Дано да съм ти бил полезен :)

Интересува ме дали си струва парите (360 лв/3 мес).
Колко трафик е получил?
Дига ли ти PR-a?

Изкушавам се защото преди време регнах там нов сайт и само за няколко дини получих 1500+ посещения

Последно редактирано:

Използвал съм го в продължение на 9 месеца и съм доволен - на ден идваха около 60-90 посетителя, като на всичко отгоре го бях сложил във възможно най-забутаната категория. Предполагам, че ако го бях поръчал на по-горно ниво в директорията резултатите щяха да са доста добри.

60-90 посещения не са нито много, нито малко - зависи от това какво предлагаш.

Да си допълня мисълта от предният пост :)

1) Предполагам има значение и това сайта ти за каква аудитория е - моите 160 човека бяха за сайт с по-масова аудитория.

2) Ако в твоят сайт има регистрация - важен е и показателя трафик/регистрирани. За моят случай - конверсията трафик/регистрирани от гбг.бг беше относително добра - оценката е на база на сравнение спрямо други сайтове в които съм пускал реклама.

3) ПР-а няма как да го вдигме - не е директен линк

Интересува ме дали си струва парите (360 лв/3 мес).
Колко трафик е получил?
Дига ли ти PR-a?

Изкушавам се защото преди време регнах там нов сайт и само за няколко дини получих 1500+ посещения

Здравей Колега :)

Аз съм ползвал :) Забрави за 1500 посещения на ден :) И аз в началото така си мислех, като си викам - айде да не са 1500, да не са 1000 човека, ама поне 600 човека на ден ще ми идват :) Да, ама не :)

ВИП линка изкуствено ти го ограничават от гбг.бг - показва се през една част от времето (на главната страница), като през другото време си въртят собствени проекти (дори и да си единственият ВИП линк в категорията си - т.е. да нямаш конкуренция която си е платила за реклама).

От ВИП линк можеш да разчиташ на максимум 160 човека на ден, като от средата на периода до края падат на около 100-120 човека на ден.

Дано да съм ти бил полезен :)

Благодарско!

Но и 100-120 на ден не е зле (за 120 лв. месечно - ~3000 посещения)
Аз от AdWords за 320 лв миналия месец съм получил ~3000 посещения.

Не знам и доколко е таргетиран трафика. Всякакви кликачи има...
Би ли ми дал малко повече инфо: Рекламната ти ниша; Посетителите от там колко време са стояли на сайта ти, колко страници са разгледали и т.н

Предварително ти благодаря

P.S. Ако смяташ че информацията ти е поверителна можеш да ми пишеш на ЛС

Използвал съм го в продължение на 9 месеца и съм доволен - на ден идваха около 60-90 посетителя, като на всичко отгоре го бях сложил във възможно най-забутаната категория. Предполагам, че ако го бях поръчал на по-горно ниво в директорията резултатите щяха да са доста добри.

60-90 посещения не са нито много, нито малко - зависи от това какво предлагаш.

И на теб благодаря за инфото

Благодарско!

Но и 100-120 на ден не е зле (за 120 лв. месечно - ~3000 посещения)
Аз от AdWords за 320 лв миналия месец съм получил ~3000 посещения.

Не знам и доколко е таргетиран трафика. Всякакви кликачи има...
Би ли ми дал малко повече инфо: Рекламната ти ниша; Посетителите от там колко време са стояли на сайта ти, колко страници са разгледали и т.н

P.S. Ако смяташ че информацията ти е поверителна можеш да ми пишеш на ЛС

ехее, ти луд ли си??
Каква е тая ниша с 10 стотинки клик??
Пускаш си максимален бид 1-2 стотинки си си готов.
Аз така си бях пуснал сайта за игри и на ден имах по 300 посещения за 3 лева :)
И то защото бях ограничил кампанията на 3 лева на ден :D

Каква е тая ниша с 10 стотинки клик??

Еми много са. Тия дни и за 1,50 не ми показваха едни реклами.

Да се пренасоча, че ми писна средно 0,02 в adsense :mad:
Ами от 10 ст в адуърдс вземаш 2 ст в адсенс.

budalata, да не си пускал кампании по насочване?1,50 за бг сайтове ми се вижда много.

budalata, да не си пускал кампании по насочване?1,50 за бг сайтове ми се вижда много.

от два дни за World of Warcraft или WOW иска 1.60 иначе не тръгва при сайт 6/10 и 7/10 ... да ги е :-(

от два дни за World of Warcraft или WOW иска 1.60 иначе не тръгва при сайт 6/10 и 7/10 ... да ги е :-(
и при двете търсения при мен не се показва нито една реклама, няма конкуренция, а защото е толкова скъп клика,
в съдържателната мрежа ще тръгне и на 1 стотинка :)

в съдържателната го има на 14 стотинки и почти не излиза (кликайте по рекламите на пулсар :) )

Иначе след 3 дена има някаква нова гавра , продължение на WOW и всички си мерят пишките и бюджетите кой да продаде повече :)

btw не знам кой купува ама меренето е страшно :)

Горе