Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!
Интересува ме дали си струва парите (360 лв/3 мес).
Колко трафик е получил?
Дига ли ти PR-a?
Изкушавам се защото преди време регнах там нов сайт и само за няколко дини получих 1500+ посещения
Интересува ме дали си струва парите (360 лв/3 мес).
Колко трафик е получил?
Дига ли ти PR-a?
Изкушавам се защото преди време регнах там нов сайт и само за няколко дини получих 1500+ посещения
Здравей Колега
Аз съм ползвалЗабрави за 1500 посещения на ден
И аз в началото така си мислех, като си викам - айде да не са 1500, да не са 1000 човека, ама поне 600 човека на ден ще ми идват
Да, ама не
ВИП линка изкуствено ти го ограничават от гбг.бг - показва се през една част от времето (на главната страница), като през другото време си въртят собствени проекти (дори и да си единственият ВИП линк в категорията си - т.е. да нямаш конкуренция която си е платила за реклама).
От ВИП линк можеш да разчиташ на максимум 160 човека на ден, като от средата на периода до края падат на около 100-120 човека на ден.
Дано да съм ти бил полезен![]()
Използвал съм го в продължение на 9 месеца и съм доволен - на ден идваха около 60-90 посетителя, като на всичко отгоре го бях сложил във възможно най-забутаната категория. Предполагам, че ако го бях поръчал на по-горно ниво в директорията резултатите щяха да са доста добри.
60-90 посещения не са нито много, нито малко - зависи от това какво предлагаш.
ехее, ти луд ли си??Благодарско!
Но и 100-120 на ден не е зле (за 120 лв. месечно - ~3000 посещения)
Аз от AdWords за 320 лв миналия месец съм получил ~3000 посещения.
Не знам и доколко е таргетиран трафика. Всякакви кликачи има...
Би ли ми дал малко повече инфо: Рекламната ти ниша; Посетителите от там колко време са стояли на сайта ти, колко страници са разгледали и т.н
Предварително ти благодаря
P.S. Ако смяташ че информацията ти е поверителна можеш да ми пишеш на ЛС
Предварително ти благодаря
Каква е тая ниша с 10 стотинки клик??
иха.Еми много са. Тия дни и за 1,50 не ми показваха едни реклами.
Ами от 10 ст в адуърдс вземаш 2 ст в адсенс.Да се пренасоча, че ми писна средно 0,02 в adsense![]()
еее, как 80% ще вземат гуглувциАми от 10 ст в адуърдс вземаш 2 ст в адсенс.
budalata, да не си пускал кампании по насочване?1,50 за бг сайтове ми се вижда много.
budalata, да не си пускал кампании по насочване?1,50 за бг сайтове ми се вижда много.
и при двете търсения при мен не се показва нито една реклама, няма конкуренция, а защото е толкова скъп клика,от два дни за World of Warcraft или WOW иска 1.60 иначе не тръгва при сайт 6/10 и 7/10 ... да ги е :-(