SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Порблем с подновяване на домейн

jab4o

New member
Здравейте,
имам питане към всеки, въпреки че се съмнявам някой друг да е постъпил идиотски като мен. Имам домейн, който регистрирах в Суперхостинг, работата на него потръгна и сега трябва да го подновя (всичко до тук е добре).
НО съм забравил паролата на имейла с който съм регистрирал домейна, както и паролата за суперхостинг и не мога да вляза и да го подновя.
Съпорта на хостинга ми съдействаха и ми обясниха всичко добре и ми казаха, че могат да ми го подновят, само ако им дам копие на личната карта с вярно с оригинала. НО и тука има проблем, защото домейна не е регистриран на мое име, а на познат който вече не е в БГ... Дайте съвети!
Не искам да направя нищо лошо, а само да подновя домейн, готов съм и да го подновя за 10 години ако трябва, повече да нямам този проблем.
 
Ако намериш начин, моля сподели защото и аз така един домейн google.com се казва, направо не знам как да постъпя, направо за 100 години ще го подновя...

А сега сериозно, ако нямаш никакви документи, изчакай да изтече и стискай палци някой да не го вземе преди теб.
 
На никой не е точното определение, ще ги дадат на собственика по документи естествено :). Иначе няма проблеми да плащаш, за други регистратори съм сигурен от собствен опит, предполагам и за Суперхостинг е така.
 
Пита ли ги с кой имейл е регистриран домейна? Ако това не е в разрез с някаква политика по сигурност, трябва да ти е достатъчно. От там възстановяване на парола и си вътре в акаунта си :) Ако не казват виж регистратора да ти прати копие от ЛК, освен ако не се е отказал от българското си гражданство.
 
Аз се занимавам с домейн регистрациите и регулацията им в нашата компания и принципно не е проблем за хостинг доставчика да потвърди самоличността на собственика чрез телефонния номер, който се посочили като административен. Ако това е вашият номер, биха могли да ви звъннат и да ви предоставят достъп.

Надявам се да помогне :)
 

Горе