SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Похвала за хостинг поддръжка

Kalin4y

ORM / SEO
Всички май сме свикнали само да хулим и изпъкваме недостатъците на който и да е било.
Е те с този пост искам малко да променим нещата.
Искам да благодаря на два екипа от хостинг поддръжката на водещи доставчици - СуперХостинг и ИнтернетРеклама.
Снощи с представител на СуперХостинг мъчихме един проблем с email ми на един сайт при тях. Два часа и нещо занимавах служителят, който много любезно ми обясняваше нещата. Тук да включа и 10-15мин. телефонен разговор. А аз по принцип като се занаятя не съм от лесните клиенти :)
Много готино отношение от страна на г-н Пешев - отдел поддръжка.
Ако не са лъжа, управителя на СуперХостинг се подвизава тука - така, че не се колебайте да го похвалите от мен. Момчето си заслужи бонуса :)
Що се отнася до inbg.eu - просто нямам думи. Любезно обслужване и директно отговаряне на капризите ми по ICQ. Само да се извиня за едно мое некоректно поведение, дължащо се на новата ми помощничка, но това ще го оправим още утре :)
Оги, г-н Маринов се държи повече от дружелюбно и с професионално отношение към всеки един проблем. Може да го стимулираш по някакъв начин и да не го изтървеш :p

Стремете се да мотивирате и стимулирате служителите си, защото именно те са облика на вашата фирма. Именно заради тях, вие печелите нови клиенти и следователно повече парички :p

Благодаря ви за отзивчивостта :)


Поздрави,
/Калин Василев
 
Re: Похвала за хостинг поддръжка

Аз сигурно целият форум съм оспамил със тая реплика, но щом вече и тема има, нека се изкажа и тук :)

Искам да похваля СуперХостинг, тъй като съм работил само със тях, и искам да кажа, че никога няма да го сменя този хостинг... това са най-невероятните професионалисти които съм виждал! Абсолютно, абсолютно винаги имат решение, без значение дали е 3-4-5 или 6 часа сутринта в неделя!
Евавла!
 
Re: Похвала за хостинг поддръжка

Благодаря за хубавите думи Калински, а Маринов още зимата беше стимулиран както се полага и е съдружник в InBG. btw InBG от същата тази зима си е отделна фирма и няма общо с Интернет Реклама освен моето участие , разбира се :)
 
Re: Похвала за хостинг поддръжка

Аз също съм много доволен от SuperHosting.bg, найстина заслужават похвала.. не съм имал много големи проблеми, но това се дължи на професионализма им предполагам, браво!
 

Горе