Re: Предлагам авторентакар линкове
@ Kalin4y, имам го да.
@ oggin, е аз щото като погледнах какви съм ги натворил и ми стана едно такова ... както и да е.
По какво се отличава блогография от обикновен агрегатор питаш. На първо място, по класифицираната информация. Оказа се доста нелека задача да издириш тематични блогове в България, така че тук му е мястото да се повторя от една друга тема, ако имате вие или ваши познати такива, свиркайте. Освен това, не знам другите агрегатори с какви подбуди са създавани, но една от главните цели на този - и като го казвам наистина го мисля - е да донесе трафик на авторите на блогове.
Как ще стане това?
Ами очевидно е, че за да ви докара трафик на вас, този трафик трябва да го акумулира първо блогография, тоест да предизвика интерес сред читателите. Как да го предизвика? Имам няколко идеи, които още не са доизпипани в детайли, но ето, ще споделя една от тях.
Една от идеите ми е да се опитам ви предложа интервюта с известни и интересни автори на блогове, не само от тукашен, но и от световен мащаб, като въпросите ще се задават от читателите. Не знам дали ще успея да я осъществя, но поне ще опитам.
Сега, не се сърдете, но я ми кажете защо ми наскочихте с толкова въпроси при положение, че предложих само размяна на линкове? Досега не бях забелязвал някой да е посрещан така на нож, предлагайки обикновена размяна или продажба. oggin, знам че го правиш по-скоро от интерес, ама там имах друга тема в чата, дето питах и за мнения, а никой не ми отговори, щом е така бихте ли споделили в тази тук забележки, препоръки и т.н., ще се радвам много ако имате такива.
и oggin, какво точно ти каза "бягай"? Наистина ми е интересно да разбера, за да мога, ако е нещо в самото изпълнение, да го ретуширам.