SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Предлагам авторентакар линкове

Re: Предлагам авторентакар линкове

хъх, така е като пишеш полузаспал. извинявам се! за всички, които не са разбрали, търся размяна на линкове, а не продажба.
аз пускам от авторентакар блога, с каквито ключови думи си пожелаете, включително и авторентакар, а вие ми пускате към блогография, откъдето си поискате стига да е с подобна тежест и да е sitewide.
още веднъж се извинявам, за малко малоумното първо съобщение.
 
Re: Предлагам авторентакар линкове

http://www.webmasterbg.org/showthread.php?t=3003

ups

аз щото ... не разбрах и да си попитам ...

ти си пуснал bg.blogografia.com и си търсиш реклама в него ... ???

btw SEO не значи ТЪПАНАР !
 
Re: Предлагам авторентакар линкове

oggin бре, някакво недоразумение ще да е станало предполагам, за пм/а говоря.
иначе, просто търсех тристранна размяна на линкове аз пускам от avtorentacarinbg.wordpress.com, а вие ми пускате към bg.blogografia.com.
 
Re: Предлагам авторентакар линкове

така вече може :)

малко се учудих, че подобна самореклама идва от теб, ама не пропуснах да те наплюя за назидание :)

сега те моля , някъде да разкажеш (може и тук, марти ще те изтрае на мой гръб :) , а и той обича уникално съдържание ...) що е това blogografia.com и с какво се отличава от обикновен агрегатор (от такива поне на половината тук им е писнало)

Изглежда приятен проект, но поне моето първо посещение (без да разглеждам в детайли) ми каза - бягай ... така че дай с няколко абзаца - защо хората тук трябва да дадат по едно рамо на този сайт.

btw вярвам, че ако се обосновеш както си требе (почерпки също приемаме , корумпирани сме някак си ... ) ще получиш няколко много ценни линка ... а линкове от хората в този форум никак не са за подценяване :)
 
Re: Предлагам авторентакар линкове

@ Kalin4y, имам го да.

@ oggin, е аз щото като погледнах какви съм ги натворил и ми стана едно такова ... както и да е.
По какво се отличава блогография от обикновен агрегатор питаш. На първо място, по класифицираната информация. Оказа се доста нелека задача да издириш тематични блогове в България, така че тук му е мястото да се повторя от една друга тема, ако имате вие или ваши познати такива, свиркайте. Освен това, не знам другите агрегатори с какви подбуди са създавани, но една от главните цели на този - и като го казвам наистина го мисля - е да донесе трафик на авторите на блогове.
Как ще стане това?
Ами очевидно е, че за да ви докара трафик на вас, този трафик трябва да го акумулира първо блогография, тоест да предизвика интерес сред читателите. Как да го предизвика? Имам няколко идеи, които още не са доизпипани в детайли, но ето, ще споделя една от тях.
Една от идеите ми е да се опитам ви предложа интервюта с известни и интересни автори на блогове, не само от тукашен, но и от световен мащаб, като въпросите ще се задават от читателите. Не знам дали ще успея да я осъществя, но поне ще опитам.
Сега, не се сърдете, но я ми кажете защо ми наскочихте с толкова въпроси при положение, че предложих само размяна на линкове? Досега не бях забелязвал някой да е посрещан така на нож, предлагайки обикновена размяна или продажба. oggin, знам че го правиш по-скоро от интерес, ама там имах друга тема в чата, дето питах и за мнения, а никой не ми отговори, щом е така бихте ли споделили в тази тук забележки, препоръки и т.н., ще се радвам много ако имате такива.
и oggin, какво точно ти каза "бягай"? Наистина ми е интересно да разбера, за да мога, ако е нещо в самото изпълнение, да го ретуширам.
 
Re: Предлагам авторентакар линкове

"тематични блогове в България"

Ох. Ту всеки разбира от всичко и пише за всичко.

dzver направи един опит да "систематизира" блоговете понякакъв начин - доколко е успешен - прецени си сам.

Ето ти линк и прави сметка, че това е отнело много време на ламята...

http://www.dmoz.org/World/Bulgarian/Компютри/Интернет/Блогове/Лични_блогове/По_тема/
 
Re: Предлагам авторентакар линкове

@ budalata, знам с какво се захващам, и знам, че изглежда на пръв поглед непосилна задача, но моята е малко облекчена от това, че не се стремя да натъпча всички блогове от бг пространството в категории. Освен това от някои по-интересни блогове мога да вземам само фийда от дадена категория, при положение, че авторът не е омазал всичко с фийдбърнър.
Всъщност нещо подобно се опитва да направи отдавна и Ясен Праматаров и не е много очарован от резултатите, но от опит глава не боли, а и българската версия я пуснах малко ей така между другото, защото блогография.ком беше замислен да обслужва предимно испанската блогосфера, а там хората наистина си се придържат към темата на блога. Почти невъзможно е да видиш някой да разказва как се е събудил в пет сутринта и после отишъл до тоалетна и т.н. в блог за политика, технологии, музика и т.н., просто защото след няколко такива глупави публикации ще потъне в забвение.
 
Re: Предлагам авторентакар линкове

@ Kalin4y, имам го да.
и oggin, какво точно ти каза "бягай"? Наистина ми е интересно да разбера, за да мога, ако е нещо в самото изпълнение, да го ретуширам.

Просто бягам от всякакви безумни блог агрегатори, които бяха започнали да никнат като гъби. След тези твои редове виждам, че при теб нещата са замислени с цел да помагат, а не да крадат съдържание генериращо безценен трафик :) към собствения им сайт. За което ПОЗДРАВЛЕНИЯ.

Не познавам добре проекта ти, но с интерес ще го следя и ще драсна по-малко за него на няколко не лоши места ... със съответните линкчета , както бях обещал :)
 

Горе