Предлагам партньорство.

zaro

New member
Здравейте, имам следния сайт www.cityvarna.com правен с Джумла(сигурно повечето от вас са против това 🙂 ) както и да е реших да се пробвам това ми беше най-лесно ....
и така искам сайта да просперира но няма никакво време да се занимавам с него това е далеч от бизнеса ми желанието ми беше да го ползвам за собстввна реклама ако се разрасне но явно това не става толкова лесно след като прочетох тук там......
приемам всякакви предложения за партньорство тъй като смятам ,че сайта има потенциал.
И тъй като гледам ,че има доста хора който лъжат не смятам да съм от тях и ще платя за всяка помощ при доработката на сайта и в духа на партньорството ще очаквам тези пари да ми се варнат след като сайта започне да печели....
За контакт:
julyank@abv.bg или тук.
скайп: purelpurel ( но нямам особено време да стоя пред пц-то)
Благодаря за вниманието.

Re: Предлагам партньорство.

Един градски сайт, какъвто ми изглежда цитирания, може да спечели единствено от директни реклами. Варна е голям град и ако има един добър рекламен агент може да докара прилични доходи. А за джомолата има доста добавки за всякакви случаи. Само дето ако успее да стигне до около 1800 -2000 потребители на ден на повечето хостинги ще започне да издъхва.

Аз по-скоро искам да попитам каква ще е далаверата някой да ти партнира в празен сайт, като може да си направи за 10 мин такъв ?

Сайта ще печели от реклама смятам че има страшно много рекламодатели във Варна стига сайта да е посещаван.
А каде е далаверата ? че докато сайта заработи аз ще давам всички пари домейна е регнат има хостинг към гото.бг щом за 10 мин може да си направиш такъв защо не си го направил още ?
Моля темата да не става излишен спор нека обсъждаме конкретни предложения и идеи
Нали затова се обръщаме ние тези който не разбираме към вас....
всеки има нещо в което е добър ...

Аз пък разбрах, че става дума за измисляне/изработване и/или прилагане на носеща приходи идея срещу заплащане!?

uluble, може би, освен далаверата, която би имал партньора при работа/организиране/прилагане на практика на печеливша идея срещу заплащане, другата далавера е в предполагаемата стойност на вече създаденото и на домейна. Знам ли и аз

Back
Горе