SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Представяне на афилиейт мрежата на ForestView България

Elena Mavrova

New member
ForestView е партньорска пърформанс маркетинг компания на групата дружества Thinkdigital Group, най-голямата дигитална маркетинг мрежа в централна и югоизточна Европа, с представителства в България, Гърция, Унгария, Румъния и Кипър.

Във ForestView, една от услугите, които ние предлагаме на рекламния пазар е нашата собствена афилиейт мрежа. Използвайки опита ни на другите пазари и нашите знания, имаме амбицията да изградим една успешна афилиейт мрежа в България.

За да постигнем най-добрите резултати, се стремим да наблягаме на качеството, а не на количеството, при изграждането на нашата мрежа. Това важи както за нашите настоящи и бъдещи афилиейти, така и за кампаниите предлагани от рекламодателите.

Кампаниите могат да бъдат с крайно действие продажба, регистрация, like във FB и други. В зависимост от крайното действие, комисионната ще бъде процент или фиксирана сума.

Присъединявайки се към нашата мрежа, Вие получавата следните предимства:
- Достъп до рекламни кампании на най-големите брандове във всички сектори
- Атрактивни комисионни
- Плащания навреме
- Консултантска помощ за всичко необходимо, свързано с кампаниите
- Лесен за използване интерфейс
- Постоянна комуникация – от информация за настоящи и бъдещи кампании, до промоции и събития

Ако имате сайт, FB страница, или друг начин да промотирате нашите кампании, за нас ще бъде удоволствие да станете част от нашата мрежа. Възползвайте се и от нашата опция ‚Superaffiliate’, която Ви позволява да получавате 10% от всички комисионни, направени от хората регистрирали се в нашата мрежа през Вашия линк.

Регистрирайте се още сега чрез регистрационната ни форма. За момента нямаме много кампании, но работим усилено да добавим нови възможно най-скоро, за което ще пишем своевременно.

Ако имате въпроси, можете да ми пишете на elenam [at] forestview.eu, или да ги споделите тук.

Поздрави и успешен ден,
Елена
 

Горе