SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Препоръки към мрежа за копирайтинг!

naidobra

New member
Здравейте, много ще съм Ви благодарна ако изразите мнение или препоръка относно развитието на новата социална мрежа за взаимопомощ на копирайтърите http://postvai.com/ . ;) Ще се радвам на всяка откровена и критична бележка както към функционалността така и към дизайна.
Мисля, че сайта дава полезен ресурс и има голямо бъдеще.
 
Re: Препоръки към мрежа за копирайтинг!

харесва ми като идея.

имам забележка относно "Регистър на Copywriters"- информацията за копирайтърите не е структурирана прилично. тоест аз си търся копирайтъри за различни езици - и само на един или двама забелязох кои са им езиците на които пишат, което пък е неудобно, понеже за да си намеря точният човек общо взето трябва да изчета всички профили на копирайтъри в сайта ... айде сега са три странички - прехвърлям ги набързо, но като станат повечко?
 
Re: Препоръки към мрежа за копирайтинг!

Благодаря, това е отлична препоръка. За сега нарочно беше направено така за да работят всички в екип иначе всеки дърпа чергата към себе си, но явно трябва да се оправи.
 

Горе