Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!
Също така бъди сигурен, че домейна ти не изтича до 30 дни.
60 дни е и е напълно законно:В godaddy има още по-безумна глупст: след местене на домейн към тях, домейна се заключва за 90 дни и не може да бъде местен пак![]()
Написах го от практична гледна точка, също като теб имам известен опит да съм бил от другата страна. А и домейна така или иначе ще се подновява, какво значение има при кого?Не е така. Повечето регистрари се правят на ударени и ти казват "Сори, не може да го прехвърлим, защото изтича след по малко от 30 дни. Трябва да продължите с 1 година и тогава да прехвърлите"
Написах го от практична гледна точка, също като теб имам известен опит да съм бил от другата страна. А и домейна така или иначе ще се подновява, какво значение има при кого?
Написах го от практична гледна точка, също като теб имам известен опит да съм бил от другата страна. А и домейна така или иначе ще се подновява, какво значение има при кого?