SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Проблем с лимита

Eraser4o

New member
You have reached a limit on your ability to send money. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit.

За какъв лимит става дума. Поръчката е за 700$ а в картата имам 2000 лева. От каде идва проблема ? Някой може ли да ми помогне.

Става дума за paypal

Re: Проблем с лимита

При регистрацията в paypal въвеждал ли си 4-цифрения код, защото без него не може да се правят транзакции за повече пари.

При регистрацията в paypal въвеждал ли си 4-цифрения код, защото без него не може да се правят транзакции за повече пари.

ами обърках го 3 пъти и затова пратих факс. И те ми добавиха автоматично картата. Какво трябва да направя за да разреша проблема ?

ами обърках го 3 пъти и затова пратих факс. И те ми добавиха автоматично картата. Какво трябва да направя за да разреша проблема ?
Ами щом са те добавили, значи проблема е друг.

Горе