SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Проблем с AdSense чек

Sobieski

New member
Е получих си чек 160$ с експресна доставка всичко... но съм от Ямбол :friday: и майка ми отишла в
ЦКБ (Централна Кооперативна Банка) и дала чека за осребряване и вече минаха около 30 и няколко дена и и дават някакво "Удостоверение" на който пише трите имена,егн,адрес и т.н. и IBAN банковата сметка.И това нещо е трябвало да го пратя на гугъл за да можели да преведът парите на дадената банкова сметка а това удостоверение е на български... Кажете ми какво трябва да направя? :mad:

редакция nbsp: за повече яснота, е отделено в нова тема и е сменено заглавието

Re: Проблем с AdSense чек

Sobieski каза:
Е получих си чек 160$ с експресна доставка всичко... но съм от Ямбол :friday: и майка ми отишла в
ЦКБ (Централна Кооперативна Банка) и дала чека за осребряване и вече минаха около 30 и няколко дена и и дават някакво "Удостоверение" на който пише трите имена,егн,адрес и т.н. и IBAN банковата сметка.И това нещо е трябвало да го пратя на гугъл за да можели да преведът парите на дадената банкова сметка а това удостоверение е на български... Кажете ми какво трябва да направя? :mad:

какво какво? името върху чека твое ли е или е името на майка ти?

Атанас Янев каза:
Какви са тези простотии?!
Тая банка май за първи път вижда чек :D

Много е вероятно...

а сигурно ли е че просто това не е твоята сметка по която ЦКБ ще преведат парите след обналичаване на чека ? с възможност майка ти да не е разбрала ?

Вгледай се внимателно това да не е формуляр за откриване на сметка на твое име за да може като се клирне чека да има къде да ти сложат парите.

Дал си $24 за експресна поръчка?

Няма смисъл... със стандартна поща чека пристига за 10-тина дена.

Иначе, това което са дали на майка ти най-вероятно е копие от молбата за инкасиране на чек. Едва ли трябва да я изпращаш на Гугъл, защото няма какво да я правят ;) Поне в ДСК е така, попълваш молба за инкасиране и ти дават копие с имена, адреси, егн-та, ибани и т.н. данни :) Още повече, че сметките им се обслужват от Ситибанк (поне моите чекове са от там) и ако трябва да се праща този документ, то институцията е Ситибанк, а не Гугъл.

Ако имаш възможност отиди до банката и говори с персонала или още по-добре - допитай се до централата на ЦКБ, понеже те ще са най-наясно.

това е някаква ДЕКЛАРАЦИЯ и пише ЦКБ АД клон Ямбол удостоверява, че

Името На Майками

Има разкрити при банката следните сметки:

и доло е ИБАН-а на майка ми и убяснили че трябвало да го пратя на тези хора които са ми пратили чека (гугъл)

ilieff каза:
ако, пристигне...
рядко се случва, но се случва да загубят чек

nbsp каза:
ilieff каза:
ако, пристигне...
рядко се случва, но се случва да загубят чек

Е, като се загуби ще поискам преиздаване :) За сумите, които изкарвам от Адсенс, аз лично не бих дал $25 за експресна. При по-големи суми, сигурно ще ги прежаля.

Но на $160 да дадеш около 15% само за по-бърза доставка... ::)

Въпроса ми все пак нее за експресна или едиси ква доставка а за банката ЦКБ някой осребрявал ли е там?

а все пак чекът на твое име ли е или на името на майка ти?

nbsp, на майка му е - чекът трябва да се инкасира в сметка на името, което е изписано върху него :)
Има друг тип чекове, които могат да се осребряват от всеки(travel май ги водеха), но тези - само от името върху него ;)

Атанас Янев каза:
nbsp, на майка му е - чекът трябва да се инкасира в сметка на името, което е изписано върху него :)
Има друг тип чекове, които могат да се осребряват от всеки(travel май ги водеха), но тези - само от името върху него ;)

не е така
в която искаш сметка е стига сам да си го занесеш. на заявлението попълваш само номер на сметка

Sobieski и аз съм от ямбол. бих ти препоръчал да отидеш ти и да ги питаш за какво става въпрос. кажи им че тяхната работа е да пратят чека и да ти докарат парите. ако не да ти върнат чек и си го носи в нормална банка

иначе махни тая експресна поръчка и си направи сметка в пощенска банка дето е до хотел кабиле. там знаят какво се прави с чекове

Глупости пълни :)
Айде да ти дам един мой чек, пък после ти да го инкасираш на твое име? :)

Атанас Янев каза:
Глупости пълни :)
Айде да ти дам един мой чек, пък после ти да го инкасираш на твое име? :)

еми ти ми подпиши документа и ще видим
ама гледай да е някой по-хубавичък че поне да си струва разкарването :)
като немога да си занеса чека в банката ми го носи някой ...

Тия казват че чека ми е фалшив !!! Аз пратих майка ми да отиде да ги пита и и казали че е фалшив и имали още един такъв случай :eek: :eek:

Горе