SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам директория за статии.

Virosss

New member
По ред причини, реших да продам един от проектите ми - inarticle.info

Вероятно повечето от форума са влизали поне веднъж в директорията и знаят за какво иде реч, а за другите ще кажа накратко какво предлагам.

Директория за статии - PR 4 ,3-та позиция по ключова дума Директория за статии, както и 5-та по Директории за статии. Дизайна е изработен от мен, има около 400 регистрирани потребители и пак толкова публикувани статии.

Пробвах да я монетизирам с Adsense, но няма почти никакви приходи, вероятно човек с повече опит в Adsense би изкарал значително повече от мен :) и понеже не върви да продавам сайт с уникален дизайн, да го ползвам и някъде другаде в комплекта влиза и английската версия на директорията inarticle.eu - PR 4.

Цена: Очаквам вашите оферти на ЛС, като продажбата на сайта ще е на затворен търг или иначе казано, предлагате оферта и ако цената ме устройва ще ви отговоря.

Искам да отбележа, че продавам домейна+копие на сайта+копие db. По ваше желание, мога да прехвърля сайта безплатно на ваш хостинг.

Ако имате въпроси, можете да питате където ви е удобно - в темата, на ЛС, Skype и т.н.
 

Горе