SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам комерсиален уеб сайт

fozzy

New member
Продавам сайтът http://bigpenisbg.com Съдържанието е 100% авторско за България и се продава с ПЪЛНИ права. Сайтът се продава с дизайна, файловете, домейна, продава се всичко БЕЗ самия хостинг. Сайтът не натоварва сървърите защото не кореспондира с бази данни и дори и най-евтините хостинг планове ще свършат работа за поддръжката му.

Регистриран е скоро, но поради невъзможността ми да го развивам сериозно се налага да го продам. Регистриран е в десетки български директории и търсачки. При някои думи има доста добри класирания в Google, въпреки че не е работено много върху SEO оптимизацията.

Ней-много посещения има по думата "пенис". При нея сайтът се класира на шесто място в google.bg и google.com

На второ място се класира по "big penis" на девето място и на двете места. Това е доста често използвана дума и при евентуално пускане на сайта в други държави ще може да се избие доста трафик.

SMS Gateway-a е предоставен от mobio.bg. За октомври сме получили 119 SMS-а на обща стойност 94 лева. Ето статистиките за октомври:

1.jpg


2.jpg


Докато се развиваше сайтът имаше доста посещения и доста SMS-и. Сега, през ноември сайтът е на пълен автопилот и резултатите са малко по-разочароващи: Средно посещения между 20 и 30 уникални на ден и средно изпращни SMS-и между 1 и 6 дневно. Ако купувачът е сериозно решен да развие сайтът с доста малко работа и вложения ще успее да го постигне.

За брояч използвам Google Analytics, ето малко екрани:

3.jpg


4.jpg


Видях, че в този сайт доста се използва една формула за определяне на цената на сайт. 3 месечният доход x 12. Мисля, че доста добре ще пастне и мога да я приложа тук с малко промени. Вместо 3 месечният ще взема дохода за октомври, който е 94.00 лева.

94.00 x 12 = 1128.00 лева

Предвид труда вложен по сайтът, авторският контент и доброто класиране в търсачките по някои ключови думи, мисля че мога да закръгля сумата на 1200.00 лева. Условията са следните, като се появи купувач, ще изчакам 2 дни, за да видя дали ще има още някой желаещ. Ако няма, сайтът ще бъде продаден на човекът, който иска, но ако се появи и второ лице ще водим преговори.

Плащанията, които приемам са пощенски запис, банков път или на ръка. Аз съм от Плевен, но не ми е проблем да отида до София, за да се видя с купувач.

Моля, не спамете по темата, нека я оставим чистичка. Ако имате някакви въпроси ще се радвам да им отговоря на лично.

Поздрави и лек ден на всички!
 
Re: Продавам комерсиален уеб сайт

Според мен оценяваш сайта си прекалено много нереалистично, сори! Той не струва толкова много пари
 
Re: Продавам комерсиален уеб сайт

Определено доста завишена сума за сайт ПР0 регнат на 15 сеп. тази година. През http://www.backlinkwatch.com доста малко линкс открива също.Иначе успех с продажбата.
 
Re: Продавам комерсиален уеб сайт

Абе хора КАКВО ВИ СТАВА БЕ! Вие виждате ли някъде в обявата ми въпросително изречение гласящо "Сайта струва ли ми 1200лв" ??? И като е с PR0 кво? Това е сайт, който изкарва пари, хич не ми пука дали PR му е 0 или 10, щом ми носи по 100 кинта на месец.

Бахти писна ми сериозно, в който и форум да пуснеш обявата си винаги ще се намерят "разбирачи", "доброжелатели" или хора, които искат да подбият офертата ти! Вие за колегиалност не сте ли чували?

Мразя да избухвам, ама АМАН вече от вас!
 
Re: Продавам комерсиален уеб сайт

Колеги fozzy е прав. Всеки се отценя труда както намери за добре и никой няма право да го съди дори и 100 000 000 лева да му иска.
 
Re: Продавам комерсиален уеб сайт

Колеги fozzy е прав. Всеки се отценя труда както намери за добре и никой няма право да го съди дори и 100 000 000 лева да му иска.
по принцип си напълно прав.... дефакто - който плаща, той поръчва музиката!
Парите също са стока и всеки може да си ги оценява както пък той си иска ;)

P.S. Напълно недопустимо е горното изказване на fuzzy от търговец на каквото и да било!
 
Последно редактирано:
Re: Продавам комерсиален уеб сайт

ДО 19.12.2008 (ВКЛ.) ЦЕНАТА НА САЙТА Е НАМАЛЕНА НА 800ЛВ! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!
 
Re: Продавам комерсиален уеб сайт

Нямам време да поддържам този сайт. Отказвам се от тези работи и не искам трудът ми да пропада. 500лв ако иска да дава някой и да го отнася, барабар с оставащия хостинг (най-големия в суперхостинг.бг за около 35 дни още).
 

Горе