SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам рекламно място - баннер

Windboy

New member
Продавам реклама в сайта http://POP-bg.net прави по 400-450 уникални (през почивните дни върти малко повече) пр4. Позицията е една рекламен баннер стандартен 468х60 във форума и сайта на мястото на сегашните. Във форума е горе в хедера, а във сайта долу. Цена по договаряне - при интерес пишете на ЛС.
 
Re: Продавам рекламно място - баннер

Които закупи реклама за повече от три месеца получава бонус линк във форума най-отгоре.
 
Re: Продавам рекламно място - баннер

Интересувам се, можеш ли да кажеш цени и импресии за сайта.


Здрасти, цените ще са за месец. Мисля, че така ще е по добре и за двете страни. Ако имаш интерес пиши едно лс да обсъдим цената.
 
Re: Продавам рекламно място - баннер

Ако има заинтересовани може да ми пишат и на Windboy[at]pop-bg[dot]net
 
Re: Продавам рекламно място - баннер

Здрасти, реших да напиша в самата тема как стоят нещата с рекламните позиции. Реклама в сайта 468х60 - банер долу във фуутъра над линковете + банер със същия размер във форума най-горе в хедера + линк горе във форума за 30 лв месец. Няма рутации и етц.. форума и сайта общо генерират около 450-500 уникални и 2 - 3 хиляди импресии като в последния месец се наблюдава прираст (които и аз немога да си обесня) пр е 4 на форума и сайта. Ако има по-сериозен интерес към рекламните позиции (закупуване на реклама над 3 месеца може да се направи някаква отстъпка в цената).
 
Re: Продавам рекламно място - баннер

Добре, отключих го. Статус на статистиката към момента: ПУБЛИЧНА. В 1-2 дена от последните седмици статистиката не е точно понеже тиксото беше бъгнато пак. Посещенията са от гугъл най-вече макар, че статуса е забил от 6-ти маи.
 

Горе