SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам сайт обяви/туризъм/почивки/море

traki

Оптимист ReMember
продавам http://namoreto.info

офертата включва:
сайта със дизайна и съдържанието както го виждате
платформата е WordPress с леко модифицирана WP-тема
домейна namoreto.info - почти 2 годишен
(регнат в godaddy
Created: 2008-10-04
Expires: 2010-10-04)

за сайта:
PR2;
пуснат е в този вид февруари месец,
средно дневно посещения 25-30 (87,53% Търсещи машини)
не е събмитван по стандартния начин (регистриран е в максимум 3-4 големи бг директории и по функцията за автоматичен събмит на http://wms-tools.com) индексира се много добре, трябва му един хубав масов събмит и мисля че директно ще се изстреля. В момента има само няколко линка към него от мои проекти, които мога да оставя за 1 месец
изисква минимална поддръжка, максимум 2-5 минути дневно са му достатъчни.
карето горе не е изкарало повече от 5 евро за целия период от февруари насам, но (нямам канал в адсенс за него и не съм много сигурен)
не е обременен с изходящи линкове и само от сделки с такива може да си избие парите за няколко месеца

цена 250 лева, PayPal

за въпроси и друга информация пишете на лични
 
Последно редактирано:
Re: Продавам сайт обяви/туризъм/почивки/море

Благодаря за предложението, имам и друга оферта за 100 лева, но по мои наблюдения цената е точна. Може би малко хора разбират какво точно продавам, (продавам възможности, не мечти) ако е необходимо ще събмитна сайта, и ще го пусна отново с новия брой посещения и вече с данни за приходи. Но за момента, в този му вид и с тези показатели за посещения, цената на която мога да го продам е не по-малко от 200 лева.
 
Re: Продавам сайт обяви/туризъм/почивки/море

Без да се опитвам да се заяждам или нещо такова. Просто ми е интересно какви са възможностите на десетина поста във wp с фрий тема. Освен това и инфо домейн, при положение, че има доста такива .co свободни. Може и на лс да ми драснеш, въпреки че нямам интерес. И ако отговорът ти ми хареса и е логичен, ще ти дам 200 кинта. При положение, че ми отговориш си запазвам правото да го постна тук за дискусия.
 
Re: Продавам сайт обяви/туризъм/почивки/море

Съжалявам sofremonti, ще трябва да те разочаровам. Разбирам че ти е интересно какво се крие зад 10 поста във free tema, в WordPress, с 365 индексирани неоптимизирани страници и с .info домейн, но... не мога да ти кажа, не и за 200 лева :))

От сега мога да кажа на заинтересованите, че този домейн няма да го подновявам, ако никой не го купи от мен, после ако има желание може да си го купи, след като се дропи.
 
Re: Продавам сайт обяви/туризъм/почивки/море

Сайта е с нов собственик. Обявата вече не е валидна.
 

Горе