Продавам сайт

Re: Продавам сайт

Давам 45 лв, но ме интересува едно, с това търсене и сваляне на mp3-ки нямаше ли проблеми, не е ли малко забранено в България, може ли да ми поясните малко, че преди време така изгорях с една друга тематика, ако искаш може и на ЛС, да не е в темата.

P.S. За да свалиш файла, задължително ли трябва да имаш акаунт в тоя сайт там http://www.esnips.com, и защо на повечето опцията "Слушай" не работи?🙂

Последно редактирано:

Ще се консултирам, но мисля, че няма смисъл, най-вероятно адсенс ще го приемат като забранен контент както обикновенно, аз въпроса ми беше за проблеми със законодателството, знаеш за какво става въпрос в БГ, ние само фереджета дето не ни сложиха..

Нямя проблем с мп3. Те не са на негов сержер, той просто търси по сайтовете, например дата.бг.

Нямя проблем с мп3. Те не са на негов сержер, той просто търси по сайтовете, например дата.бг.
A къде другаде търси? Можеш ли да предоставиш списък или поне някакъв ориентир относно начина на търсене?

Системата (IWantTracks) търси само в esnips.com и не струва и 1 стотинка! А по въпроса с чичкото - може и да не ви изпрати предупреждение, а директно да се сбогувате с адсенс 😉, от личен опит го казвам.

Back
Горе