Продавам сайт

shark

New member
forum-varna.net - Гугъл ПР4, около 200 уникални посещения на ден. Продавам го защото от повече от година е на самотек. Нямам никакво време за него, а в същото време ме е яд, защото според мен има потенциал.
Цена по договаряне, но да е над 500 лв. 😉
За конкретни предложения и въпроси: office(а)forum-varna.net

Re: Продавам сайт

Можеш ли да отвориш тиксото?

Изглежда съм си забравил паролата за тиксото. Ще опитам пак по късно ..

Прикачвам принтскрийн от аналитикса.

ПП Благодаря за интереса!

Прикачени файлове

• 111.jpg
    111.jpg
    77.5 KB · Преглеждания: 0

Като ти гледам от тия 150 човека дневно близо 115 ....при влизането цъкат Х-са. 🙂

Малко в страни от темата, но ето какво ново ще добавим в проектите ни - именно залъгващ X - да видим тогава как ще "цъкат" хикса - като или ще им бяга, иби ще се крие при посочване 🙂))

Мда, залъгващ Х - като се цъкне да отваря минимум още 1 страница. Тогава баунс рейта ще е винаги нула. 🙂

По въпроса за баунс рейта и аз вече се чудя дали да му вярвам, защото в едно от новите ми сайтчета имам посещения от гугъл при търсене на нещо, което определено го има в сайта, но ми показва, че посетителя не е стоял и една секунда в сайта...

Мда, залъгващ Х - като се цъкне да отваря минимум още 1 страница. Тогава баунс рейта ще е винаги нула. 🙂

По въпроса за баунс рейта и аз вече се чудя дали да му вярвам, защото в едно от новите ми сайтчета имам посещения от гугъл при търсене на нещо, което определено го има в сайта, но ми показва, че посетителя не е стоял и една секунда в сайта...

смятай колко втрещен е бил юсера кат е видял сайта ти 🙂 (joke)

Съжалявам - нямаше ме известно време .. тиксото е отключено.
Офертата е валидна до края на годината. Ако има повече от един купувач, сайта взема този, който даде по-висока цена.

Back
Горе