SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам текстови линкове (PR 4)

cerberpeter

New member
Продавам текстови линкове на този сайт http://pari-ot-internet.com
Темата му е ptc, но мисля, че това не е толкова важно
Добре оптимизиран е за: "пари от интернет", "печелене". Пейдж ранк: 4
Линковете ще се намират в секцията Приятели.
Цената е $1,5 на месец. Приемам плащания в paypal.
За същата цена предлагам и банер 468х60 в хедъра на сайта в ротация с още един. Средно сайта има по 300 посещения дневно.

Re: Продавам текстови линкове (PR 4)

пусни го на SAPE или на TNX бе човек! на SAPE до 2-3 дена ще имаш 15 линка(максимално разрешените) на таз цена! + това можеш да пуснеш контекстна статия (линк с много текст бла-бла-бла около него и струва по-скъпо)

Re: Продавам текстови линкове (PR 4)

пусни го на SAPE или на TNX бе човек! на SAPE до 2-3 дена ще имаш 15 линка(максимално разрешените) на таз цена! + това можеш да пуснеш контекстна статия (линк с много текст бла-бла-бла около него и струва по-скъпо)
Не те разбрах, не съм особено запознат с това.. :rolleyes:
едит: разбрах за какво говориш, до сега дори не съм срещал тези сайтове, не съм и търсил, понеже не съм мислил, че ще приемат бг сайтове, ще ги пробвам
Благодаря за съветите!

колко линка мислиш за слагаш общо ?
не съм мислил, но предполагам че не повече от още 3-4

Последно редактирано:

Горе