SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам уеб сайт за игри

fozzy

New member
Здравейте! Продавам уеб сайта http://netigri.com. Средната посещаемост е 150 посетителя и 250 изиграни игри днвено. Цената, която съм определил е 200лв. Ако имате някакви допълнителни въпроси, ще се радвам да им отговоря.

Поздрави!
 
Re: Продавам уеб сайт за игри

@flasher: Топ посещенията ми идват от гугъл и гювеч. Иначе в първите дни бях пренасочил един стар домейн и от там влязоха доста.

@fani7117: Сайта не е баннат от адсенс. Просто отдавна не съм се занимавал с тази програма и сега видях, че трябва да ми пращат някакви ПИН-ове, които да въведа в профила си. Като не съм въвел този ПИН ми показва само социални реклами и затова съм ги изключил на този етап.
 
Re: Продавам уеб сайт за игри

Това за XXX не съм го знаел, но въпросната секция се маха с едно цъкване на мишката от контрол панела ако не ви харесва. :)
 
Re: Продавам уеб сайт за игри

Да, заповядайте:

69951696zl5.jpg
 
Re: Продавам уеб сайт за игри

Дай по подробно. за Реферинг и Сърч енгинс ...
 
Re: Продавам уеб сайт за игри

@bedio Изпратих ти скрийнове на лично. Ако има още нещо, питай!
 
Re: Продавам уеб сайт за игри

Свалям цената на 150лв.

Предложението ти актуално ли е още? Ако да - мога ли да видя статистиките на Analytics'a ?
 

Горе