SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продава се онлайн магазин

sektoraz

New member
Продава се сайта zadomaigradinata.bg домейна има още няколко месеца валидност, сайта прави стабилно над 150 посещения дневно, 75% от тях е органичен трафик.

Сайта е за дърводелски изделия главно градински мебели и врати. Естествено може да се смени съдържанието за всякакъв друг вид артикули. Бекенда на сайта позволява различни цени при различни размери за всеки продукт, и качване на снимки на продукта. Също така има и възможност за промоционални цени на артикули.

Всеки артикул има различни цветове, размери и цени за тях, описание и изображения за преглед. Също така има и възможност за предлагане на услуги, които излизат без цена.

Система за търсене филтриране и подреждане на продуктите, поръчки без регистрация само с телефон или имейл в магазина и секция обяви за пускане на съдържание от администратора на сайта, може да се пригоди и за публични безплатни обяви.

Сайта е на над 2 години и е класиран от google. Възможност за регистрация на потребители, и следене на статус на пусната поръчка само с поръчковия номер.

Цена около 8 бона, за сериозни купувачи може и коментар.
 

Горе