SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продажба на домейн

x4life

New member
Здравейте!

Имам един домейн, който бих искал да пусна чрез някоя интернет страница (засега съм се спрял на SEDO) за продажба. И имам няколко въпроса, който ме вълнуват:

1.) Личните ми данни - дали не ги препращат на трети лица, преди време доста си патих от това че си дадох точни адрес, телефон и пр. при регистрация.(живея в Германия в момента)

2.) Дали наистина предлаганего на домейн за продажба е безплатно, и ако е така, те какъв процент взимат горе-долу от цената, за която би се продал? И какво печелят като цяло от това.

3.) Ако пусна домейна за продажба, но цените, които ми предлагат не ми харесват, мога ли без проблем да напусна?

За сега се сещам за тези въпросчета. Те не се отнасят само за СЕДО, но и за други фирми, които бих се радвал да ми предложите като алтернатива. Искрено се надявам да ми помогнете. :)
 

Горе