SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Промоционална хостинг оферта

ralitsa_

New member
Търсите ли нов дом на своите сайтове, имейли и файлове? Уморихте ли се да се местите от хост на хост, защото рекламираното не отговаря на онова, което получавате?
Както всеки, който се е сблъсквал с него е узнал, хостинг пазарът е пренаситен с множество фирми и услуги. Когато обаче настъпи моментът да избереш най-добрия дом за своя проект , осъзнаваш, че до голяма степен те всички си приличат - подобни ( ако не идентични) фийчъри, едва различаващи се цифри и лимити, понякога денонощна 'техническа помощ'. Точно това мотивира нашия екип да създаде един по-различен продукт- услуга, която е иновативна, ориентирана към клиента, разбираема и достъпна. Тимът ни се състои изцяло от хора с дългогодишен опит в хостинг индустрията, работили в едни от най-големите фирми не само на родния, но и на световния пазар. Страстта ни към технологиите , общуването с хора от целия свят , поривът ни за развитие и богатият ни опит ни показаха, че на този пазар е време да се появи нещо различно и практично за клиента, поддържано и развивано от най-добрите специалисти в областта. Знаейки всички недостатъци на предлаганото на пазара и взаимствайки от всички добри практики, които съществуват, създадохме WebHostFace.com. Компанията ни таргетира световния пазар и нашите сървъри вече се превърнаха в дом за множество чуждестранни сайтове . Принадлежността ни обаче и фактът, че познаваме добре масово предлаганите пакети и услуги на родна почва, ни подтикнаха да дадем възможност на повече хора в България да се сдобият със световно конкурентна услуга на промоционална цена - европейски сървъри, гарантирани ресурси и денонощна техническа поддръжка от най-добрите експерти в областта на Оупън Сорс апликациите, PHP, MySql, HTML и CPanel. Знаем колко трудно е да създадеш добро партньорство в бизнеса , затова влагаме всичките си умения и енергия в това да бъдем надеждни партньори за вашия проект.

Можете да се уверите сами като се възползвате от специалното ни промо по случай Св. Валентин, което ще ви даде:

В пакета Face Standard:

15 GB пространство
Неограничен трафик
Безплатен уебсайт трансфер
Безплатен домейн
Сървъри в Европа
Неограничен брой пощенски кутии
Неограничен брой FTP акаунти и датабази
Над 250 безплатни софтуера
Безплатни екстри
Експертна денонощна техническа помощ

В пакета Face Extra:

20 GB пространство
Неограничен трафик
Неограничен брой сайтове
Безплатен уебсайт трансфер
Безплатен домейн
Сървъри в Европа
Неограничен брой пощенски кутии
Неограничен брой FTP акаунти и датабази
Безплатен SSH достъп
Безплатен RVSitebuilder
Над 250 безплатни софтуера
Безплатни екстри
Експертна денонощна техническа помощ



За ограничен период от време тези пакети са на невероятно ниска цена от $14.02 за година за Face Standard и $20,14 за година за Face Extra.

Ако желаете да се сдобиете с такъв пакет, последвайте този линк:

webhostface.bg/valentinesday2014

Ако имате въпроси или се нуждаете от помощ, свържете се с нашите оператори, или ни пишете на sales@webhostface.com
 
Последно редактирано от модератор:
Всичко звучи чудесно. Поздравления!

Има само един малък детайл - какви са ограниченията му? Процесорно време, MySQL време, inodes, etc.
 
Здравейте,

Благодарим за проявения интерес!

При пакета Face Standard можете да ползвате 10,000 CPU секунди на ден и до 1,000 CPU секунди на час, но имайте предвид , че при нашия споделен хостинг можете да имате пикове в консумацията безпроблемно, стига системно да не надвишавате тези граници. Можете да ползвате 10 % от всички ДБ заявки на сървъра във всяка секунда. Имате право на 150 000 айнода и можете да пращате до 400 имейла на час.

При пакета Face Extra можете да ползвате 20,000 CPU секунди на ден и до 2,000 CPU секунди на час. Можете да ползвате 10 % от всички ДБ заявки на сървъра във всяка секунда. Имате право на 300 000 айнода и можете да пращате до 400 имейла на час.
 
Браво! Доста интересно изглежда всичко което предлагате!
Може ли да кажете каква би била горе долу цената на Face Standard след като изтече тази промоция? На месец? На година?

Лек ден и супех!
 
Браво! Доста интересно изглежда всичко което предлагате!
Може ли да кажете каква би била горе долу цената на Face Standard след като изтече тази промоция? На месец? На година?

Лек ден и супех!

Здравейте,

Реалната стойност на услугата и всичките й екстри е $8,95 на месец, но имаме много добри промоции и за съществуващи клиенти и в момента , те могат да подновяват на цена от $3,55 на месец. Дори и след година, когато акаунтът ви изтича , ще има промоционални оферти, от които ще можете да се възползвате.

Благодарим за хубавите думи :)
 

Горе