SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Промяна на хедъра на phpbb2

NoLabel

New member
Здравейте!
Проблема е следния. На моя форум имам лого, което е широко 600 пиксела и когато форума се отваря на компютър с по-малка разделителна способност, страницата се разтегля, ако потребителя е например със subSilver, където менюто се пада вдясно от логото. Въпроса ми е, как да направя така, че да разположа менюто под логото в един цял ред. До колкото схващам трябва да едитна overall_header.tpl на всички стилове на които менюто не е под логото по принцип, но не знам точно какво точно трябва да направя.

p.s. Първо мнение! Дано не съм сбъркал раздела, темата, форума, правилата и т.н......

Re: Промяна на хедъра на phpbb2

щом си тръгнал по този път едва ли ще се задоволиш само да променяш хедъра. Утре ще ти дойде на акъла да добавяш разни други екстри (модове).
та най-добре остави активен само един стил, така ще променяш само него

Ами да, така е, лошото е, че потребителите на форума искат да си имат стилове и в момента имам 5. Между другото досетих се как става тая шашма и то съвсем сам, с което се гордея. Не че е голама работа, ама все пак не съм чак толкова навътре в нещата. Така де, реших че съкращението tr идва от table row, което може и да не е вярно, но така или иначе нови редове се слагат с <tr> както се оказа.

Иначе ако съществъува някакъв лесен начин за едновременна редакция на файлове от отделни темплейти, ще съм адски благодарен ако някой сподели!

Иначе ако съществъува някакъв лесен начин за едновременна редакция на файлове от отделни темплейти, ще съм адски благодарен ако някой сподели!
Ако инсталираш с изимод, той сменя във всички темплейти. Проблемът идва, когато има разлика в кодовете на темплейтите.

Ами да, така е, лошото е, че потребителите на форума искат да си имат стилове и в момента имам 5. Между другото досетих се как става тая шашма и то съвсем сам, с което се гордея. Не че е голама работа, ама все пак не съм чак толкова навътре в нещата. Така де, реших че съкращението tr идва от table row, което може и да не е вярно, но така или иначе нови редове се слагат с <tr> както се оказа.

напиши в google: html самоучител и почвай, след седмица си инсталирай dreamweaver, купи си една книга за него и за 2 месеца си готов

Последно редактирано:

мерси много. почнах с html-а, за сега не ми се вижда безумно сложен, има си логика!

Горе