SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Размяна на линкове с сайт PR5

ник

Спасителен чук
Здравейте,

искате ли да имате връзка от сайт PR5 и то без значение какъв е вашия PR или трафик? Няма лъжа и измама!

Става дума за сайта за IT работа: rabb-it.net.

Как може да получите линк? Много просто, сложете линк от вашия сайт към rabb-it.net, и таргетирайте трафик към него, веднъж влезли в топ-10 вие автоматично ще бъдете линкнати на началната страница, която именно е PR5. Няма никаква лъжа или уловка, колкото повече хора влизат при нас от вашия сайт, толкова по-напред излизате и толкова по бързо ще влезнете в топ10.

Ето страницата, която показва текущото състояние на кликовете от други сайтове: http://www.rabb-it.net/friends/, и както може да се види, цифрите не са фрапиращи.

Ще оценим, ако слагате линк с текст "Обяви за работа".

Ако искате по-лесния начин ... е ще се договорим за някаква сумичка, за да излезнете автоматично на първо място, дори със VIP (
star.png
) статус :) (бре взех да ставам комерсиален)
 
Re: Размяна на линкове с сайт PR5

Значи в приятели влизат първите 40 подредени по брой кликове, ако са с еднакви кликове, май се подреждат как им падне, не съм слагал ордер по втора колона.

Колкото до линковете, не мислете, че като сложите линк от вашия сайт и почнете да цъкате, ще може да влезнете в топ10. Все пак има ограничения за цъкащите, иначе няма да е интересно
 

Горе