SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Регистрация вип клиент с кауза

Verji89

New member
Здравейте, всяка една жена мечтае да стане майка, но за съжаление не всяка има този шанс, поради здравословни причини, както и в моя случай….. От години имам проблем, който до сега не беше открит. За съжаление съм с изчерпан яйчников резерв и в менопауза…. За да стана майка ми е нужна донорска яйцеклетка, няма как да кандидатствам по някоя програма, за да ми се отпусне сума. Затова търся и други начини. Моя приятелка беше прочела предния ми пост по темата и реши да ми помогне, като ми предложи да се присъединя към Орифлейм, и по този начин да си помогна финансово. Нужно е да се регистрирате като клиенти от линка по-долу. Регистрацията е безплатна и не ви обвързва по никакъв начин. Получавате всичко, което сте си избрали на адрес с куриер.
Независимо от стойността на продукта, Вие ще ми помогнете по този начин. Оставям линк за онлайн магазина, ще се радвам на вашата подкрепа, дори и малка да е. 👇 https://bg.oriflame.com/vip-customer-benefits/become-vip?store=verzhiniyaatanasovakoleva 🙏
 
Последно редактирано:

Горе