SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

СЕО на браузър игра

bobonik

New member
Здравейте, бих искал да ми помогнете със СЕО-то на моята браузър игра - emagicus. Има ли изобщо смисъл от подобно нещо, тъй като аз лично не виждам начин да се класирам на предни позиции за каквито и да било търсения, освен за "браузър игра", но не вярвам да са много хората, които ще търсят подобно нещо.
 
Има смисъл! Проблема е че трябва да видиш какво търсят хората. Може да е "онлайн игри" може да е "ролеви игри". Може и да е "игри без инсталация".

Тук (в БГ) има няколко човека които правят ревюта на игри и е много по-добре да се свържеш със тях за ревю. Примерно Gothika47 или Strangera са хората които за които се сещам на веднага.

Още един трик - направи малко growth hacking. Т.е. ако поканиш 5 или 10 човека HP-то ти (примерно) ще се вдигне със 5 или 10. Внимавай за измами - те ще трябва да си направят акаунти, да ги активират и да ги използват и едва тогава ще се активира услугата. Това ще ти позволи да натрупаш по-бързо критичната маса от нови потребители.
 
Благодаря за съвета. В момента има нещо подобно в играта - ако поканиш потребител и той достигне 6-то ниво, ще получиш злато и диамант.
 

Горе