SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

След коледен синдром

H1pNoTiC

New member
Всяка година след празниците съществува един значителен спад в приходите от Адсенс. Аз го наричам след-коледен синдром. Но тази година спада е много голям (поне при нашите сайтове). Въпреки че съм почти сигурен, че при всички е така реших да пусна една тема да сверим часовниците. Константни величини на кликовете и импресиите, и доста по ниски цени за клик. При вас така ли е?
 
За: След коледен синдром

За: След коледен синдром

При мен нещата са малко объркани :) 15 дена рекламирах 6 сайта с Адуордс ваучери и приходите скочиха ужасно много...свършиха ваучерите и сега гледам че за същите импреси приходите спаднаха с 70%. Проблема е че и цената за клик спадна също.
Но при другите сайтове гледам че след Коледа няма голям спад/промени. Може би зависи от сайта и нишата на сайта.
 
Re: След коледен синдром

Не съм забелязал подобно нещо. 1 седмица сайтовете ми ги нямаше в топ10 и нямаш приходи, върнаха се, пристигнаха и приходите ( колкото и да са малки ).
 

Горе