SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Смяна на позицията в Гугъл

Статус
Not open for further replies.

lamer40

New member
Сайтът ми е www.goblenko.com и беше стигнал до 4 позиция по ключова дума "гоблени" сега обаче стана на 2-ра страница и си нямам и идея защо, бих бил благодарен за някой съвет. Благодаря предварително.
 
Re: Смяна на позицията в Гугъл

Засега не съм разглеждал сайта подробно но като начало може да си избереш най-много 3 фрази които да са ти в заглавието и то без да има повече от два пъти една и съща дума.
 
Re: Смяна на позицията в Гугъл

Чудя се защо изобщо задаваш въпрос (за трети път един и същи) като изобщо не обръщаш внимание на отговорите. В предната тема са ти дали добри съвети:
Може да си подобриш заглавията на отделните станици, като намериш търсени ключови фрази, които да вмъкнеш в тях. Мета ключовите думи и дескрипшъна са ти еднакви навсякъде май, което не е добре, дескрипшъна трябва да е изречения, а не изброени думи, ключовите са ти много и едва ли се срещат на всички страници, което води до негативен ефект за тези страници, където ги има в ключови, а ги няма в текста...
Като за начало повече текст на страниците, което ще ти позволи да вдигнеш плътността на ключовата дума "гоблени".
2. Повече линкове от подобни по тематика сайтове с котва "гоблени".
Вече 6 месеца по-късно не виждам да си направил нещо по въпроса. Така че не се чуди, че сайта ти е на 2-ра страница, можеше и по-назад да е.
 
Последно редактирано от модератор:
Статус
Not open for further replies.

Горе