SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Смяна на IP адрес

kriso2010

New member
Здравейте,
искам да ви попитам, когато примерно си сменя ip-to (proxy servera) през internet explolera примерно с анонимен сървър, има ли начин куките или някои да ми разбере истинското ip или местоположение.
Не ви питам защото искам да направя някаква кражба, а наскоро си смених ip-то заради adwords и facebook и искам да знам малко повече информация относно това.

Благодаря, дано някои които разбира да ми обясни.
 
Последно редактирано:
За: Ip smqna vupros

За: Ip smqna vupros

Не разбирам каква е връзката между "куките" и "adwords" но ако са добре технически оборудвани и имат достатъчно знания - да има начин. Имаш голямо предупреждение за заглавието на темата на латиница. При следваща издънка ще почиваш няколко дни без достъп до форума, както и всички които ползват твоите проксита и прочие.
 
За: Смяна на IP адрес

За: Смяна на IP адрес

да дефакто не е голям проблем да се открие оригиналното ИП.
 
Re: Смяна на IP адрес

Това с използването на Проксита не е препоръчително, защото по принцип се засичат и много сайтове имат забрана за влизането в тях. Е ако ползваш популярните спам сайтове никой няма да ти обърне внимание. А това проксито какво ти дава е много относително понятие. Попрочети малко, защото те се делят на няколко типа. Има така наречените трансперантни, лични, и още един куп. Ако чак толкова неискаш да те разберат си минаваш през проксито, после си хакваш някакъм шел и от там пак през прокси и след като си свършиш работата търкаш всичко (ама не твоя комп хахаахахх).
 
Re: Смяна на IP адрес

винаги могат да те "снифят" по ISP - няма скриване.
...а относно adwords...гуглето не можеш го излъга по никакъв начин, рано или късно ще "изпищиш" (предполгам че вземаш ваучери и няколко профила в adwords, и заради това питаш за IP-то и т.н...)
 
За: Смяна на IP адрес

За: Смяна на IP адрес

Най-сигурно е с VPN, но пак ако не настроиш нещата както трябва ще ти хванат ип-то.
 

Горе