SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Снимки от моб. тел към Flickr

Rumi

New member
Преди малко прочетох как се постват снимки от мобилния телефон директно във Flickr акаунта ви. Много е лесно и отнема 2 минути, само следвайте иснтрукциите: http://www.readwriteweb.com/archives/how_to_rock_flickr_like_a_cham.php

Винаги съм искала да снимам улични котки и да ги поствам някъде, но обикновено само ги снимам и после нищо не поствам, обаче сега вече е доста лесно.

Като се добави и плъгин за wordpress, който показва снимките от Flickr акаунта ви и ето възможност да правите съдържание от всякъде :)
 
Re: Снимки от моб. тел към Flickr

Всичко е много хубаво Руми, ама трафика от тел-а кой ще го плаща :) Особено снимки от SE k800i дето са около 500к всяка нали се сещаш колко ще ми треснат на края на месеца от Mtel? Да имаше пакет - неограничен трафик към интернет за около 50лв да се включа - даже ще мина само на този интернет, ама като няма, ще си се прибирам в къщи и тогава ще ги публикувам :)
 
Re: Снимки от моб. тел към Flickr

Ник, изпращането става с MMS, т.е. вземат ти пари на изпратен MMS (за различните оператори е различно, но средно около 50 стотинки).
Ако пращаш снимка през MMS тя се оразмерява в нещо от рода на 60x60 пиксела, така че няма да стане работата.
 
Re: Снимки от моб. тел към Flickr

Ето снимката която изпратих смс и не се оразмери :) http://www.flickr.com/photos/89603781@N00/2812152140/

Между другото моят телефон ме пита дали искам да оразмеря снимката или да изпращам оригиналния размер, така че аз избирам как да бъде изпратена.
 
Re: Снимки от моб. тел към Flickr

браво! Права си, че ММС-а е фиксиран. Въпреки, че имам 3G и естествено ММС във функциите на телефона никога не съм си правил труда да ги използвам - жалко :)
 

Горе