SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Списък с над 500 български директории

v1ppers0nn

New member
Преди няколко дни написах един списък с над 500 български директории. Всъщност в списъка има и сайтове за обяви, но ги вкарах вътре.
Ако искате да използвате тези директории ТУК можете да ги намерите.

Ще се радвам да споделите вашето мнение или ако имате препоръки са добре дошли.
 

brandino

New member
Като цяло вършат работа, но някой от тях не дават почти никаква тежест на линковете. Иначе списъка е добър!
 

diabolic.bg

The Old Wastelander
Колега, на моята директория wasteland-bg.com линкът, който е зададен, води до съобщение за грешка. Този който иска да публикува линк първо трябва да влезе в индекса, да избере категория и едва тогава да натисне бутона за добавяне на линк. Така че не е зле да го коригирате, защото в момента се опитва да вкара линк в корена на директорията, което съм забранил.
 

jujanik

New member
Аз се питам имали смисъл още да се регистрирват сайтовете по директории? Какво мислите!
 

seoslav

New member
Добавям към списъка и https://pipe.bg - social bookmark сайт тип svejo, за събмит на вътрешни линкове към новини, статии, продукти и услуги. Има и още една хубава функция - лични публикации. Събирате си ги и ги категоризирате с хаш тагове - само вие ги виждате, никой друг. Нито потребителите, нито търсачките.
 

Горе