SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Сподеете мнение отосно мулти езичен блог.

toniintro

New member
Такааа... чудя се как да започна изложението на идеята, която се блъска в главата ми. Може би защото не съм спал вече 44 часа. :cry:

Няма да овъртам и ще оиша направо. Явно като не спя повече време започвам да се стимулирам с различни идеи. Сега ми хрумна идеята да сглобя мулти езичен блог. За целта като най-безболезнен начин мисля да създам една статична страница в блога от подписа ми и да я напълня със съдържание на английски. <-- Това явно няма да се получи. Току що го установих. Това до тук не ми се вижда толкова проблемно. Въпросът е обаче, как да насочвам линковете към нея. Дали даползвам вариант от рода на bitly.com или някакъв друг начин. Сещам се, че целия адрес на страницата ще е доста дълъг и а някои места няма да го приемат. Разтърсих се в нета и попаднах на няколко интересни източника по въпроса за многоезичен блог. Постарах се да се запозная, доколкото е възможно в момента с идеологията на това явление и горе долу с каква структора трябва да е. Не ми се видя толкова сложно като цяло, а мисля, че мога да извлека доста поли от подобен проект.
Ще се радвам на мнение от вас по въпроса. Ако дадете и идеи за по-качествена оптимизация на подобно животно, също ще съм благодарен. А утре, като успея да си събера мислите по-концентрирано ще се постарая да напиша една статия по въпроса, което ще позволи по-задълбочен анализ.
Просто до сега не съм срещал пост на подобна тема и ми се струва интересна.
 
Последно редактирано:
Re: Сподеете мнение отосно мулти езичен блог.

Реално какъв е въпроса? Как да насочваш линкове към страница на английски език, това ли е? Защото не го разбирам ако е това. А ако не е това, пак не ми е ясно кое е.
 
За: Сподеете мнение отосно мулти езичен блог.

За: Сподеете мнение отосно мулти езичен блог.

WordPress › qTranslate - Ето ти плъгин за мултиезичност, можеш да си настройваш структурата на линковете и тн. Не знам дали точно това търсиш, наистина много объркано е описано всичко, но може да хвърлиш едно око на плъгина - безплатен е.
 

Горе