SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Стига репорти!

Статус
Not open for further replies.
За: Стига репорти!

За: Стига репорти!

Я вземете се успокойте. Никой тук не е репортвал колкото мен :)
Само ми развалихте почивката в Албена, които наистина са за репортване, но не пред Google.
Цялата ситуация е такава, че утре като Ви потърси голям клиент, ще се чудите как да скриете тази тема.
 
Re: За: Стига репорти!

Re: За: Стига репорти!

Поговорих достатъчно с Митко и той знае моята позиция. Сгрешил е и трябва да се извини, но не по начина по който го е направил по-горе. Пано също трябва да се държи като зрял мъж и да съобразява речника си с аудиторията. Разбирам, че е наранен, но не схващам смисъла на обидните му квалификации.

Единствено не съм наясно с поведението на Андрей. Хубаво ще е да преспи и да осъзнае, че не е полезно да си търси врагове, там където ги няма :)

Ако някой си търси врагове, не е тук мястото. А ако случайно иска да бъде четен, чут и да докопа своите 3 минути слава ... БГ сайт 2014 е скоро :)

P.S. БГК : всеки греши. И аз и ти също. Просто сме поживели повечко и знаем, че колкото по-рано го осъзнаем и помолим за прошка, толкова по щастливо ще живеем :)

Моля се и младите мимчета, с горещата кръв да го разберат по-бързичко :)

!!!!!
 
Re: Стига репорти!

БЛАГОДАРЯ на всички, които проявиха здрав разум и прекратиха тази безсмислица. Задължен съм Ви момчета.

Затваряме сергията :)
 
Статус
Not open for further replies.

Горе