SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Страници във вторичния индекс

gan

New member
В SEO инструмента SEO състояние отново имаме възможност да показваме, колко страници на сайт са в основния индекс и колко във вторичния индекс (supplemental results) на Google.
Моля не приемайте цифрите за абсолютни стойности, винаги има някакъв процент грешка, особено за сайтове с много индексирани страници. За такива сайтове е нормално в два съседни дни Google да показва различни цифри.
Но смея да твърдя, че за повечето сайтове показва абсолютно точно. Твърдението ми се базира на години наблюдение на стотици сайтове измерени с този инструмент. Също така проверка с крайни стойности (например сайт, в които има само една страница с уникално съдържание и всички други са копирани от друг сайт или нямат достатъчно текстово съдържание - за този сайт, инструментът показва, че има само една страница в основния индекс).
Може да ни изпращате на имейл сайтове, за които в продължение на няколко дена виждате много различни и странни резултати.
 
За: Страници във вторичния индекс

За: Страници във вторичния индекс

Добре, но ми се струва че не връща коректни резултати за Google PageRank. Ако някой друг има наблюдения да пише. Поздрави
 
Re: Страници във вторичния индекс

Здравей.

Имам един може би странен въпрос. Какво ще рече "Само XXX% от страниците на сайта са индексирани правилно." Как може дадена страница да е индексирана грешно ? :)
 
Последно редактирано:
За: Re: Страници във вторичния индекс

За: Re: Страници във вторичния индекс

NeZiRuS може да прочетеш отговора в статия писана преди повече от 4 години Supplemental results | SEO блог и уеб програмиране - "индексирани правилно" са страници влезли в основния индекс на Google.
 

Горе