SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Странно поведение дневните приходи

H1pNoTiC

New member
Здравейте колеги,

По принцип не следя Adsense акаунта си под лупа, но ми направи странно впечатление днес и реших да го споделя с вас. Преди да изляза тази вечер приходите ми за деня бяха около 11 Евро, връщам се след 2-3 часа - приходите са 10.23 Евро. Помислих си, сигурно съм се заблудил, но въпреки всичко вярвам все още на очите си. След няколко часа влизам в акаунта - приходите станали 13.43 Евро. За да не стават обърквания си записах сумата на лист и продължих да си върша работата. След около час и нещо рефрешвам и гледам "Досега днес: 12.32 Евро", при което всички съмнения за заблуда изчезнаха.

Въпросът ми е нормално ли е това явление, и ако е на какво се дължи? При положение, че ако е имало нереални кликове те би трябвало да се разглеждат в края на месеца при крайното салдо (поне така пише в инструкциите).

Надявам се да не задавам, вече зададен въпрос.

Поздрави
 
Re: Странно поведение дневните приходи

H1pNoTiC случва се често. Някой приходи от дадени канали са отчетени, след това повторно се проверяват от системата и се отчитат от едно и също IP и се изваждат от сметката. В края на деня ако всичко е коректно, отново се връщат! На мен често ми се случва подобно нещо. Все пак от Гугъл са си ок, те навсякъде пишат "Прогнозирани приходи бля бля", а не Вашите приходи са 10 еу.

Напрактика всичко е нормално, не го мисли толкова.
 
За: Странно поведение дневните приходи

За: Странно поведение дневните приходи

Нормално е, и при мен е имало такива случай. Просто Гугъл актуализира клик/цена след час рефреш.
Някой е кликнал два-три пъти един след друг, и Гугъл е отчел три клика и сумата, но при следващият рефреш на статистиката Гугъл ти оставя трите клика /като бройка/ но на два клика не ти отчита цената а само на един.
Нещо нормално е това. Гледай на края какво ще ти отчете, това през денят е само прогноза.
 

Горе