SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

СуперХостинг.БГ с нов сайт

rusanov

New member
Здравейте, днес пуснахме новата версия на сайта ни - www.superhosting.bg. Ще се радвам ако споделите с мен вашето мнение за новата ни визия. Всякакви критики и хвалби са добре дошли.
Предварително благодаря на всички отзовали се.
 
Re: СуперХостинг.БГ с нов сайт

честно казано предишния беше по-красив и бях свикнал с него, но този е с по-съвременен дизайн и с доста добра навигация. С едно изречение - Добре сте се справили. Важното е услугите Ви да се развиват и съпрта да продължава да е на нивото, на което е в момента - световно
 
Re: СуперХостинг.БГ с нов сайт

@русанов това оранжево е много плашещо. Добре би било да се ползва с умерени темпове ( ясно е, че е основен цвят за суперхостинг ). Иначе концепцията е много добра и наистина е в крак с модата. Пожелавам ви още повече клиенти :)
 
Re: СуперХостинг.БГ с нов сайт

Web hosting and domain registration in Bulgaria from SuperHosting.BG Web hosting and domain registration in Bulgaria - from the average consumer to businesses of all sizes. Buy your 12 months hosting plan, register your favorite domain name, become part from the world of Internet.
Този надпис по каква причина се мъдри в сайта? Да оберете малко ЕН трафик? :p

Добре е да напишете за ограниченията, които постоянно дискутираме тук. Също как се измерват (натоварване на процесор и РАМ) и друга полезна информация.

Иначе ще сте поредния хостинг доставчик с хубав (но не особено полезен) сайт.
 
Re: СуперХостинг.БГ с нов сайт

Доста е ОГРОМЕН сайта и прекалено шарен. Иначе като цяло има сладурски неща и повече ми допада от стария, които никак не беше зле.
 
Re: СуперХостинг.БГ с нов сайт

Не ми харесва.
Сайта е СВЕЖ но не изглежда подходящо за сериозна фирма ... на сайта ми за игри този дизайн би стоял по добре :) - направете нещо по-скучно което да позволи на човек да се концентрира върху услугите ...
 
Re: СуперХостинг.БГ с нов сайт

Да, и на мен ми изглежда някак си прекалено шарен за хостинг сайт... :)
 
Re: СуперХостинг.БГ с нов сайт

три различни солидни нива на оранжево + четири различни солидни нива на синъо + синъо преливане + маслено зелено? Верно ги имате някои от тия цветове в логото ама идват прекалено омешани... а да и сенки на някои места и прав и инверсен текст?!?

ето едно тулче за вашия дизайнер да се понаучи на цветове http://www.colorschemer.com/online.html

изберете концепция и я спазвайте това е просто мешаница от популярни елементи. По отделно са добри, но не са за една страница.
 
Re: СуперХостинг.БГ с нов сайт

Супер е според мен, а ярките цветове са нужни за да се акцентира върху най-важните части от страницата ... добре сте се справили :)
 
Re: СуперХостинг.БГ с нов сайт

Ето така се хвали хоста който ползваш ... :) а не като мен "не ми харесва" и после що не ми върви добре сайта ... :) майтап бе Уйли
 
Re: СуперХостинг.БГ с нов сайт

Ослепителен е! И в първия момент помислих, че продавате черни и бели тениски. Лично мнение: този дизайн е за друг бизнес.
 
Re: СуперХостинг.БГ с нов сайт

Здравейте,

Благодаря за всички мнения.
Доколко разбирам, основният проблем според повечето хора са по-ярките цветове.

Поздрави и успехи на всички.
 

Горе